Idei de cadouri pentru ea si pentru el

Ne plac sărbătorile de iarnă! E acea vreme când dăruim mai mult decât de obicei, primim şi ne facem iubiţii fericţi!

Dar cel mai mult parcă ne plac acele cadouri care ţi se potrivesc atât ţie, cât şi iubitului tău şi de care vă bucuraţi împreună. Iată propunerile COSMO:

Filme pe DVD

PaperTowns_DVD• „Paper Towns“

Adaptat după romanul bestseller al lui John Green („The Fault in Our Stars”), „Oraşe de hârtie“ este o poveste despre maturizare, care se concentrează asupra lui Quentin şi a enigmaticei sale vecine Margo(Cara Delevingne), căreia îi plac atât de mult misterele, încât devine unul. După ce îl poartă printr-o aventură de o noapte prin oraş, Margo dispare brusc – lăsând în urmă indicii criptate pentru a fi descifrate de Quentin. Căutarea îl poartă pe Quentin şi pe prietenii săi într-o aventură extraordinară, hilară, dar şi emoţionantă. În final, pentru a da de urma lui Margo, trebuie să înţeleagă mai bine ce înseamnă adevărata prietenie – şi adevărata iubire. „Paper Towns“ va fi disponibil în magazinele de specialitate în format DVD şi Blu ray.

Fan4_DVD„Fantastic 4“

Noua generaţie de eroi MARVEL revine! Patru tineri renegaţi care se teleportează într-un univers paralel, unde suferă modificări dramatice. Cu vieţile schimbate pentru totdeauna, Reed Richards, Sue Storm, Johnny Storm şi Ben Grimm trebuie să înveţe să îşi stăpânească noile si uimitoarele abilitati si sa colaboreze pentru a salva Terra de un fost prieten, transformat in dusman, Dr. Doom. Fantastic 4 va fi disponibil in magazinele de specialitate in format DVD şi Blu ray.

 

 

 

 

 

 

Idei de cadouri Ghid de dezvoltare personala

„Regăseşte-ţi strălucirea. 77 Practici alese pentru o viaţă frumoasă, împlinire profesională şi evoluţie spirituală“ este un manual pentru o viaţă împlinită al Andreei Filip, trainer, coach şi antreprenor social şi spiritual recunoscut internaţional. Cartea este un ghid care demonstrează că prin câteva practici concrete, simple şi eficiente dorinţele pot deveni realitate, iar cele 77 de practici descrise simplu, la obiect şi imediat aplicabile te pot ajuta să fii prosperă financiar, să ai numai relaţii de calitate, să îţi depăşeşti traumele emoţionale sau să evoluezi spiritual. Pe andreafilip.com poţi cumpăra cartea online!

Meniu de Craciun RawCocoCraciun raw-vegan

Ce spui de o masă de Crăciun altfel decât de obicei? Anca Alungulesei, specialist în deserturi raw-vegane şi expert în nutriţie îţi propune un meniu raw-vegan de cinci stele care poate include icre din caju, lapte vegetal, ceapă şi condimente, salată de boeuf cu toate ingredientele tradiţionale, însă fără carne şi cu maioneză de caju, dar şi chifteluţe raw-vegane din seminţe de floarea soarelui, seminţe de cânepă, roşii, usturoi şi condimente. Pe rawcoco.ro găseşti preţuri şi opţiuni pentru a comanda meniul care îţi va fi livrat acasă la tine.

KM_STREET_3Casti cool

Noile modele de căşti Street de la Krüger&Matz sunt accesoriile ideale dacă iubeşti muzica şi reprezintă un cadou simpatic pentru iubitul tău, fiind disponibile pe alb şi pe negru. Gama Street de la Krüger&Matzt surprinde cu difuzoarele de 40 mm şi casca care permite o ascultare naturală a sunetului. Perniţele căştilor sunt din piele ecologică, montate pe o construcţie uşor reglabilă, care izolează perfect zgomotul ambiental. Datorită cablului detaşabil şi al sistemului de împachetare, căştile Street ocupă foarte puţin spaţiu în geantă, care e oricum plină cu tot felul de mărunţişuri, nu-i aşa?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.