Idei de cadouri pentru casă, ideale de Crăciun

Acasă trebuie să te simți minunat, să beneficiezi de căldura căminului tău. Totul în jur trebuie să fie exact pe gustul tău, pornind de la finisaje de bună calitate și până la accesorii și elemente de design.

În apropierea sărbătorilor de Crăciun, casa înseamnă armonie, un loc unde pacea și liniștea se întrepătrund, unde dorințele par a fi împlinite, unde toți cei dragi se apropie, depănând povești și amintiri și ascultând colinde. De aceea, de Crăciun casa este împodobită și decorată conform tematicilor tradiționale și astfel devine un loc în care nu ai cum să te simți altfel decât foarte bine.Bradul înalt, bogat în ornamente, instalațiile sclipitoare, accesoriile prezente peste tot în casă, ba chiar și masa frumos decorată sunt motive pentru a te simți minunat. Bucuria sărbătorilor e peste tot, așa că alege să fii vesel și să dăruiești o parte din bucuria ta prietenilor dragi și celor din familie.

Dacă de Crăciun ești invitat la cineva acasă, iată mai jos o listă de cadouri ideale, astfel încât să surprinzi gazda într-un mod cât mai plăcut:

1. Perna decorativă „Mr&Mrs” face parte din categoria de cadouri inedite casă nouă, putând fi oferită unor persoane apropiate, unui cuplu, mai precis. De aceea, ai putea considera că este un cadou de casă nouă pentru fini, un cadou ușor amuzant, dar care poate decora frumos dormitorul.

2. Tricou „Game Over” este potrivit pentru un cadou pentru fini. Realizat din bumbac de bună calitate, tricoul poate face parte din categoria de idei cadouri de casă nouă potrivite pentru persoanele apropiate. Și pentru ca fina să nu se supere, ai putea alege și pentru ea tricoul „Taken”, de culoare albă și din material de bună calitate. Ceea ce surprinde la aceste tricouri este mesajul amuzant 100%.

3. Ceas de perete „Kitchen Rules” face parte din categoria acelor idei cadouri de casă nouă, potrivite pentru nași sau chiar pentru părinți. Dacă recent aceștia și-au schimbat locuința, este timpul să mergi în vizita de Crăciun cu un astfel de cadou. Din lemn de bună calitate, ceasul are inscripționat pe el regulile bucătăriei, fiind un cadou ideal pentru persoanele care petrec mult timp în bucătărie.

4. Cutie de bijuterii din lemn „Be bold/Be brave/ Be you” este perfectă pentru iubită. „Fii îndrăzneață/ Fii curajoasă/ Fii tu” – iată un mesaj cât se poate de potrivit pentru cutia de bijuterii a iubitei tale. Nu ezita să îi oferi acest cadou de Crăciun, fiind mai mult decât încântată atât de cutie, cât și de mesaj.

5. Lampa „Stormtrooper” face parte din categoria acelor idei cadouri de casă nouă pentru iubit. Dacă este un fan Star Wars, această lampă este mai mult decât potrivită, întruchipând un stormtrooper.

6. Ceas de perete „Backwards Antique” este ideal pentru a fi dăruit cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, putând fi oferit unor prieteni apropiați. Ceasul arată că timpul se poate scurge și altfel, limbile ceasului mișcându-se diferit, așa că trebuie să ai puțină inspirație pentru a putea spune ora exactă. Nu este un cadou de casă nouă handmade, însă este unul cât se poate de creativ, devenind rapid piesa de rezistență a spațiului în care se află.

7. Suport luminat Led 16 fotografii este ideal pentru a fi oferit drept cadou de casă nouă, pentru iubit, iubită sau pentru cei dragi. Fotografiile frumos agățate de acest suport vor străluci de-a dreptul. Poți așeza suportul atât în dormitor, cât și în living, pe hol sau la birou. Suportul are mai mult decât un rol estetic, decorarea cu fotografii având rolul de a transforma casa și de a aduce aici un decor de poveste.


Dacă nu știi cu ce se merge la casă nouă, mai sus ai câteva idei de cadouri pentru casă, ideale pentru a fi oferite acum, chiar de Crăciun. De aceea, este timpul să pornești către cumpărături, făcându-le celor dragi câte o bucurie.

Sursa: Digital Workforce

Sursa foto: Pexels, Gift for you


Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.