Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru el

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, iar COSMO îți vine în ajutor cu câteva idei de cadouri pentru iubitul tău.

Unele persoane se pricep foarte bine la ales cadouri, dar nu este nicio ruşine dacă nu se numeri printre ele. Iată care sunt recomandările noastre:

Pe My-Man.ro găsești numeroase cadouri potrivite pentru această ocazie, de la ceasuri la accesorii până la decorațiu sau genți, de la vinuri și jocuri până la instrumente de scris și produse pentru bărbierit.

Un cadou amuzant ar fi o sonerie pentru birou sau pat cu care să îl răsfeți pentru o zi. Soneria este promisiunea că orice dorința a sa va fi îndeplinită fără ca să trebuiască să miște un deget. O zi de răsfăț pe an merită și el!

sonerie pentru pat 2

O altă sugestie ar fi un set de bărbierit de lux, un cadou pe care cu siguranță îl va aprecia. În plus, și ție probabil îți place la nebunie pielea fină pe care o are atunci când e proaspăt bărbierit.

set de barbierit

Cum un cadou sau un gest poate fi mai expresiv decât o mie de cuvinte, Shiseido Spa a pregătit câteva idei prin care vei putea să îi arăţi persoanei iubite ceea ce simţi cu adevărat. Poți alege un pachet de cuplu perfect dacă doreşti să petreci momente unice de relaxare şi de răsfăţ, alături de persoana iubită, într-un ritual special creat pentru voi. În intimitatea camerei VIP, veţi putea să savuraţi un pahar de şampanie şi să vă bucuraţi împreună, timp de 90 de minute, de o ceremonie autentică japoneză.

De asemenea, în zona de retail a Shiseido Spa găseşti cadoul perfect pentru persoana iubită. Produsele cosmetice Shiseido, cu o tradiţie de 140 de ani în domeniul frumuseţii şi stării de bine, pot fi achiziţionate atât individual, cât şi în seturi special pregătite pentru cadou.

Piscina de relaxare

METAXA Honey Shot îți vine în ajutor cu o idee fun de care vă puteți bucura împreună. De Valentine’s day, pune-ţi povestea de dragoste pe eticheta METAXA Honey Shot. Intră pe kissyourhoney.com, urcă o poză, scrie un mesaj dulce şi vei putea oferi un cadou unic persoanei iubite.

metaxa

*salvează link-ul articolului, vom mai adăuga sugestii noi!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.