iCEE.fest a lansat astăzi programul ediției 2017

By  | 

iCEE.fest este cel mai important eveniment dedicat tehnologiei digitale și astăzi și-a anunțat agenda ediției 2017.

Programul complet poate fi consultat aici.

Printre  companiile globale de renume prezente la festival se numără: Google, Facebook, The New York Times, Shazam, Yahoo, Lad Bible, AOL, plus mulți alții.

Interactive Central and Eastern Europe Festival reunește la București peste 120 de nume celebre din industria digitală.  Shafi Ahmed – primul chirurg care a folosit realitatea virtuală într-o operație, Dave Birss – creativul care îmbină muzica si neuromarketingul, Chris Skinner – expert global în impactul tehnologiei în transformarea sistemului financiar-bancar sau Alex Khan – cea mai influentă persoană în social media din Germania , sunt doar câțiva dintre speakerii cunoscuți care vor susține conferințe pe scena festivalului.

Lista completă a speakerilor confirmați este disponibilă aici.

Festivalul iCEE.fest s-a extins din acest an, ajungând la 6 scene plus o zonă outdoor, si la 12 linii de conținut (Disruption, eHealth, VR&AR, Content, eCommerce, AdTech, Marcom, Smart Homes, Fin Tech, Creativity, Startups si Entertainment – concerte live, spectacole de standup comedy si prezentări amuzante).

După 5 ani de la lansarea conceptului, festivalul a ajuns la maturitate iar anul acesta avem cea mai apropiată ediție de ce se doreste a fi iCEE.fest, ca proiect”, spune Dragos Stanca, fondator.

Elevii și studenții care vor să participe la eveniment beneficiază de o reducere de 50% la toate categoriile de bilete, iar 10% din valoare încasărilor va fi donată proiectului Copăceni Tech House, care ajută copiii cu boli grave să se bucure de cele mai noi tehnologii.

iCEE.fest are loc în 15 si 16 iunie, la cinematograful din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange. Printre partenerii festivalului din această ediție se mai numără XAXIS, BCR, Volkswagen si Carrefour.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *