Ice Age 4 urca pe podium, devenind al treilea cel mai bine vandut film al tuturor timpurilor, in Romania

By  | 


Block-buster-ul Ice Age 4: Continental Drift 3D, o productie 20th Century Fox, lansat in Romania de Odeon Cineplex iui iulie 2012, a inregistrat pana in prezent incasari de Box Office in valoare de 6.726.414 Lei, devenind astfel,al treilea cel mai bine vandut film al tuturor timpurilor in Romania, dupa Avatar (2009) si Ice Age 3 (2009), filme lansate de acelasi distribuitor.

Citeste si: Avatar – cel mai piratat film din istorie

O analiza facuta de ziarul international online filmneweurope.com arata o crestere de 4 % a pietei de cinematograf in Romania, de la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii iulie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

O importanta contributie la aceste rezultate a avut-o si cea de-a patra parte a indragitei serii, "Ice Age 4: Continental Drift", in urma incasarilor record inregistrate in cinematografele din Romania.

Filmul a fost lansat in 67 de copii in versiunile 3D subtitrat si 3D dublat si a putut fi vizionat in peste 35 de cinematografe din toata tara.

"Suntem foarte bucurosi si mandri de rezultatele impresionante pe care le-a inregistrat filmul Ice Age 4 in Romania, depasind filme precum The Avengers, lansat in 2012 sau Pirates of Caribbean: On Stranger Tights, cel mai bun film al anului trecut.

Citeste si: The Avengers – acum si pe DVD si Blu-Ray

Ice Age 4 este inca o confirmare a rezultatelor excelente pe care echipa Odeon le-a inregistrat in cei cinci ani de cand distribuim filmele studioului 20Th Century Fox", a declarat Irina Crisan, Director General Adjunct al Odeon Cineplex.

"Ice Age 4: Continental Drift 3D" este cea mai mare saga de pana acum. Noua aventura a indragitelor personaje incepe cand Scrat declanseaza un eveniment cataclismic si ii arunca pe cei trei eroi principali in calatoria vietii lor. Sid se reuneste cu familia sa pierduta, iar grupul intalneste o menajerie de personaje noi, pline de culoare, care sunt hotarate sa ii impiedice sa se intoarca acasa.

Filmul "Ice Age 4: Continental Drift" mai poate fi vizionat inca in cinematografele din toata tara. Cei care vor sa il adauge la colectie, o pot face incepand cu 14 noiembrie 2012, cand va avea loc lansarea filmului in format Blu-ray si DVD.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *