Iată de ce să alegi noul model Dacia Logan 

Deşi nu produce automobilele cele mai scumpe sau luxoase, Dacia este marca cu care am copilărit şi de care ne leagă amintiri speciale. Fie că îţi aduci aminte de maşina bunicului, a tatălui sau de prima maşină pe care ai avut-o, Dacia a influenţat vieţile românilor încă din anii ’60.

Cu toate că gândul ne duce către modelele timpurii, acest producător a ţinut pasul cu cerinţele actuale şi a dezvoltat modele adaptate perfect condiţiilor de astăzi. Astfel, un nou capitol ce se bucură deja de foarte multă apreciere din partea noastră este modelul Dacia Logan,  o maşină de familie, fiabilă, cu poate cel mai bun raport calitate-preţ disponibil pe piaţă la ora actuală. Mulţumită detaliilor şi caracteristicilor aparte, Loganul este perfect adaptat pentru circulaţia din România, fie aceasta în inima oraşului sau pe cele mai grele drumuri de ţară. Tocmai de acea, noul model de Logan nu putea lipsi din oferta firmelor de inchirieri masini, servicii a căror creștere a crescut din ce în ce mai mult în ultimii ani in România.Caracteristicile noului model Dacia Logan 

Aspectul noului model este mult diferit de precedentul, având o înfăţişare impunătoare, robustă, ceea ce distinge  într-o anumită masură Loganul de celelalte modele ale concernului Renault, care au adoptat liniile rotunde ale părţii frontale. Spatele maşinii are un design modern, cu linii curbe, iar proporţiile denotă utilitatea şi spiritul practic. În cazul în care alegi varianta de top a gamei, şi anume Laureate, detaliile exterioare vor fi puse chiar mai bine în valoare de către jantele din aliaj sau alte opţiuni estetice de efect.

Datorită preţului scăzut, aşteptările cu privire la calitatea materialelor folosite la interior sunt mici, însă cu siguranţă vor fi depăşite atunci când urci la volanul noului Logan. Suprafeţele din plastic ale bordului sunt de calitate, proiectate corect şi plăcute la atingere, astfel încât feeling-ul nu va fi unul de maşină ieftină ci, mai degrabă, unul de durabilitate şi calitate.

Designul şi curbele bordului proictează o imagine modernă, de confort, iar acest sentiment continuă şi atunci când foloseşti butoanele şi funcţiile maşinii datorită ergonomiei bordului, atent urmărită la proiectare şi construcţie. Pachetul de opţiuni ale acestui model îţi pune la dispoziţie şi sistemul Media Nav, iar ecranul tactil de dimensiuni mari îţi va oferi toate funcţiile de care ai nevoie şi câteva în plus, toate pentru a-ţi asigura confort şi divertisment în timpul călătoriei.

La capitolul “utilitate”, habitaclul Loganului este prevăzut cu spaţii de depozitare de diferite dimensiuni, pe lângă cele două spaţii clasice destinate băuturilor, iar poziţionarea şi versatilitatea acestora sigur te vor mulţumi. Tapiţeria este confortabilă, iar scaunele din faţă sunt generoase, fiind pregătite să ofere o călătorie confortabilă chiar şi persoanelor foarte corpolente. Bancheta din spate poate acomoda trei persoane în condiţii excelente mulţumită lăţimii maşinii, iar celelalte dimensiuni ale maşinii conferă un spaţiu mai mult decât suficient atât pentru cap, cât şi pentru genunchi.

Spiritul practic al inginerilor se vede şi atunci când stai pe bancheta din spate, având la dispoziţie cotiere pe uşi şi buzunare destul de mari. Mai mult, bancheta permite rabatare fracţionată, iar posibilitatea de ridicare a şezutului şi rabatare completă a banchetei îţi va oferi o suprafaţă de depozitare aproape plană, sporind utilitatea acestui model auto.

Fiind un model de familie, Dacia Logan nu putea oferi un portbagaj altfel decât foarte generos. Mulţumită formei geometrice potrivite şi a celor 510 litri care-ţi vor găzdui cu uşurinţă bagajele, concediile şi vacanţele pe care le vei face vor fi minunate.

Printre cele mai apreciate modele regăsite în oferta de închirieri maşini a FocusRent, noul automobil Dacia Logan este soluţia perfectă pentru străzile aglomerate şi bordurile înalte din marile oraşe sau drumurile lungi din România ori din străinătate, mulţumită atenţiei cu care a fost proiectată şi versatilităţii pe care o oferă.

FocusRent, companie de referinţă în piaţa de închirieri maşini din România, îţi poate pune la dispoziţie, pe lângă noul Logan, o gamă largă de modele auto adaptate nevoilor şi standardelor tale, oferind clienţilor diversitate, seriozitate şi experienţe minunate împreună cu un pachet ce include RCA, full Casco şi rovinietă în preţul de bază. Aşadar, data viitoare când vrei să apelezi la serviciile de închirieri maşini, ia în considerare autoturismul perfect adaptat condiţiilor de drum din România: noua Dacia Logan. Te va surprinde plăcut!

 

Sursa: Advertising Iagency

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.