Iată ce gadgeturi ar vrea copiii tăi de la Moș Crăciun

Tehnologia joacă un rol din ce în ce mai important în viețile noastre, mai ales dacă dorim eficiență în activitățile desfășurate în mediul urban. Multe dintre situațiile și problemele momentului au noi rezolvări eficiente și practice mulțumită faptului că noua generație s-a adaptat perfect la tehnologiile portabile de divertisment și comunicare.

În acest sens, un copil care să se descurce în societatea modernă trebuie să aibă deprinderile asociate mediului online și gadgeturilor.

Fiindcă tehnologia ne influențează tot mai mult, iar copiii ajung să o folosească de la vârste foarte fragede, o idee potrivită pentru a-ți bucura micuțul în perioada sărbătorilor de iarnă este să îi oferi acces la gadgeturi și device-uri adecvate vârstei.

În acest fel, va reuși să se acomodeze rapid cu tehnologia și va putea să țină pasul cu orice activitate influențată de aceasta atât în plan personal, cât și în viitoarea profesie pe care o va alege.

De multe ori se întâmplă ca Moș Crăciun să aibă multe pe cap și să nu dispună de timp suficient, astfel încât în rândurile de mai jos vei putea găsi 3 gadgeturi pe care copilul tău abia așteaptă să le găsească sub brad anul acesta.

tableta pentru desen 8.5 inch

1. Tabletă pentru desen 12 inch.

Vremurile s-au schimbat, iar caietul de desen s-a transformat într-o tabletă ușoară și performantă. Ecranul LCD, pixul special din dotare și butonul de ștergere care golește ecranul aproape instantaneu vor contribui la dezvoltarea imaginației micuțului tău.

În plus, cei care abia așteaptă să înceapă școala sau vor să îi scrie o scrisoare lui Moș Crăciun vor folosi această tabletă din categoria de gadgeturi educative pentru a exersa cifrele și literele. Un detaliu important este că ochii micuțului tău vor fi protejați de efectele negative pe care le întâlnim în cazul ecranelor clasice datorită tehnologiei speciale folosită în fabricarea acestui gadget. Dacă tot e frig afară, învață-ți micuțul să scrie și să deseneze folosind gadgeturile momentului!

Manusi de iarna cu touchscreen

2. Mănuși de iarnă cu LED.

Cine spune că accesoriile vestimentare nu pot fi și jucării în același timp? Din seria de gadgeturi de distracție, aceste mănuși de iarnă cu LED vor oferi micuței sau micuțului tău momente de neuitat. Va avea la dispoziție mai multe jocuri de lumini pe care le va putea folosi pentru a crea forme și efecte luminoase deosebite prin mișcarea mâinilor. Sistemul de alimentare a becurilor este aproape insesizabil, folosind două baterii CR2016 incluse în pachet.

Masinuta cu telecomanda prin Voce

3. Mașinuță cu telecomandă prin voce.

Jucăriile devin gadgeturi atunci când funcțiile pe care le oferă folosesc tehnologia de ultimă generație. Astfel, această mașinuță inedită are particularitatea de a putea fi controlată total prin intermediul vocii. Trebuie doar să folosești telecomanda inteligentă care se prinde la încheietura mâinii pentru a te transforma într-un veritabil James Bond.

Mașinuța poate fi folosită neîntrerupt timp de 80 de minute, iar reîncărcarea acumulatorului intern durează mai puțin de o oră. Pune această mașinuță sub brad cu ocazia Crăciunului de anul acesta și cu siguranță vei oferi copilului tău nenumărate ore de distracție și bucurie.

Descoperă aceste gadgeturi și multe alte dispozitive inteligente și accesorii perfecte pentru Crăciunul acesta numai pe GadgetWorld.ro. Intră acum și profită de reducerile de sărbători la o gamă foarte largă de gadgeturi și device-uri potrivite oricărei situații!

 

 

Sursa: Adserving iAgency.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.