I Blame Coco – un succes la Bucuresti!

By  | 

Daca cei ma sceptici dintre spectatori credeau ca tanara artista este doar „fata lui tata”, Coco si-a impresionant audienta cu un show energizant din care nu au lipsit celebrele piese „Caesar”, „Quicker”, „Selfmachine”, dar si noul single „In Spirit Golden”, incluse pe albumul de debut „The Constant”.

Seara a fost deschisa de Magnolia, Raluca Leahu & co reusind sa incalzeasca spiritele spectatorilor prezenti cu un concert retro-disco-pop de aproape ora.

Putin dupa ora 23, Coco a urcat pe scena din The Ark Underground, in aplauzele publicului care au insotit-o pe toata durata concertului.

Tanara de doar 20 de ani s-a aratat emotionata de entuziasmul cu care a fost primita, multumind fanilor sai dupa aproape fiecare piesa interpretata.

Concertul de la Bucuresti a fost primul pe care I Blame Coco l-a sustinut in Europa de Est si ultimul dinaintea lansarii primului sau album de studio care va aparea pe piata la inceputul saptamanii viitoare, urmand ca in Romania sa fie disponibil din 25 noiembrie.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *