Hugh Laurie, primul concert in Romania

By  | 

Laurie a anunţat în iulie 2010 că va lansa un album de blues, după ce a semnat un contract cu Warner Bros. Records. Numit Let Them Talk, acesta a apărut pe piaţă în aprilie 2011 şi conţine colaborări cu artişti de renume precum  Tom Jones, Irma Thomas sau Dr. John. 

În mai 2013, acesta a lansat al doilea album al său, intitulat Didn’t It Rain. Spre deosebire de primul, include şi melodii jazz, R&B şi tango. La acest album, artistul britanic a colaborat cu Gaby Moreno, Jean McClain şi Taj Mahal, fiind acompaniat de trupa sa, The Copper Bottom Band.

Hugh Laurie s-a născut în iunie 1959 în Oxford, Marea Britanie şi a jucat în numeroase filme, însă s-a făcut cunoscut în lumea întreagă pentru rolul din serialul Dr. House. Acesta a debutat în 2004 şi a avut 8 sezoane; a câştigat de două ori Globul de Aur la categoria Cel mai bun actor de televiziune – dramă.

In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 310 lei – categoria VIP, 260 de lei – categoria I, 200 de lei categoria a II-a, 170 de lei categoria a III-a, 125 de lei categoria a IV-a şi pot fi achiziţionate aici.

Mai departe te lăsăm să te convingă chiar Hugh Laurie că merită să mergi să îl asculţi live.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *