Hugh Laurie, primul concert in Romania

Laurie a anunţat în iulie 2010 că va lansa un album de blues, după ce a semnat un contract cu Warner Bros. Records. Numit Let Them Talk, acesta a apărut pe piaţă în aprilie 2011 şi conţine colaborări cu artişti de renume precum  Tom Jones, Irma Thomas sau Dr. John. 

În mai 2013, acesta a lansat al doilea album al său, intitulat Didn’t It Rain. Spre deosebire de primul, include şi melodii jazz, R&B şi tango. La acest album, artistul britanic a colaborat cu Gaby Moreno, Jean McClain şi Taj Mahal, fiind acompaniat de trupa sa, The Copper Bottom Band.

Hugh Laurie s-a născut în iunie 1959 în Oxford, Marea Britanie şi a jucat în numeroase filme, însă s-a făcut cunoscut în lumea întreagă pentru rolul din serialul Dr. House. Acesta a debutat în 2004 şi a avut 8 sezoane; a câştigat de două ori Globul de Aur la categoria Cel mai bun actor de televiziune – dramă.

In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 310 lei – categoria VIP, 260 de lei – categoria I, 200 de lei categoria a II-a, 170 de lei categoria a III-a, 125 de lei categoria a IV-a şi pot fi achiziţionate aici.

Mai departe te lăsăm să te convingă chiar Hugh Laurie că merită să mergi să îl asculţi live.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.