HUAWEI WATCH GT: Primele detalii despre smartwatch-urile momentului

Pentru că Huawei Watch GT2, lansat anul trecut, ne-a cucerit încă de la prima vedere, am așteptat cu sufletul la gură noutățile în materie de smartwatch-uri venite de la ei. Și se pare că așteptarea va lua sfârșit astăzi, odată cu lansarea live care va avea loc la ora 3pm, ora noastră locală, la care urmează să participăm și noi. Yeey!

Și pentru că știm că și printre voi sunt mulți iubitori ai Huawei Watch GT2, am strâns noi câteva informații picante pe care le-am cules de peste tot, pentru că eram curioși să aflăm la ce să ne așteptăm de la noile dispozitive. Așteptăm să vedem și informațiile oficiale de la 3pm, anunțate de companie. Dacă vrei și tu să participi, accesează: http://bit.ly/HUAWEIP40Series.Între timp, ce am aflat noi până la această oră:

Design-ul rotund al feței de ceas transformă seria WATCH GT într-o opțiune mai clasică, o alegere naturală pentru fiecare dintre noi, în comparație cu modelele dreptunghiulare lansate recent. Cât despre generația care urmează să fie lansată, oare ce va urma? Va fi cureaua utilizată ca parte a interfeței smartwatch-ului? Rămâne de văzut. Stay tuned!

Autonomia bateriei, mai mare de două săptămâni. Da, este posibil

Să ai un smartwatch care să se potrivească perfect stilului de viață al consumatorului modern a fost esențial pentru HUAWEI atunci când a implementat seria WATCH GT. Rezultatul a fost un smartwatch ideal pentru toate scenariile de zi cu zi, care completează perfect fiecare activitate a utilizatorului, de la antrenamentele solicitante din sala de sport la întâlnirile business.

HUAWEI înțelege că pentru consumatori, timpul acordat încărcării dispozitivelor purtabile este o adevărată provocare. De aceea, HUAWEI a reușit să creeze ceasuri inteligente care au o autonomie excepțională a bateriei, ceasurile din seria WATCH GT fiind primele din lume care rezistă timp de două săptămâni cu o singură încărcare. Dar cum va îmbunătăți HUAWEI și mai mult această funcție deja lider pe piață? Următorul pas va fi oare creșterea autonomiei? La câte săptămâni va ajunge? Suntem tare curioși.

Și mai multe moduri de sport pentru activitățile noastre zilnice? Wow.

Huawei Watch GT2 pare să ne ofere 15 moduri de sport diferite, permițându-ne să ne urmărim progresul în diverse sporturi precum alpinism, triatlon, canotaj și multe altele. În viitor, ne-am dori să vedem suport pentru și mai multe tipuri de urmărire a exercițiilor – cross-fit, dodgeball, yoga sau pilates. Oare HUAWEI ne îndeplinește dorința?

HUAWEI WATCH GT

Dispozitive inteligente, care îți spun când e timpul să iei o pauză. WANTED!

HUAWEI a introdus deja pe piața dispozitivelor purtabile funcții de urmărire a stresului și somnului, lucru care ne permite să ne monitorizăm nivelul de stres și calitatea somnului pe parcursul fiecărei zile și în timp real. Acest lucru este util în special aceia dintre noi care au afecțiuni cardiace preexistente sau hipertensiune arterială.

Ce ne-ar plăcea să mai vedem în următoarele dispozitive din seria HUAWEI WATCH GT? Ne raportăm la activitățile de zi cu zi din redacție și credem că o serie notificări care să ne amintească, din când în când, să facem o pauză sau să respirăm, ar fi binevenite. Voi ce credeți?

Rămâneți pe fază pentru informațiile oficiale despre noua generație HUAWEI WATCH GT. Până atunci, noi suntem siguri că o să ne surprindă cu funcții cool și un design uimitor.

Material susținut de HUAWEI

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.