Lifestyle Review: Smartwatch-ul care completează orice ținută

Cu toate că și-au făcut debutul în modă de relativ puțină vreme, accesoriile inteligente și-au cimentat rapid statutul de item-uri esențiale, datorită mixului unic dintre aspectul cool și funcționalitate. Astfel, un smartwatch poate acompania în cel mai natural mod atât o ținută elegantă sau una pentru un business meeting, cât și un outfit de going out sau gear-ul pentru sesiunea de antrenament.

Un exemplu perfect este noul Huawei GT 2 (42 mm), un smartwatch care ne-a convins că se mulează perfect pe un stil de viață activ, dar chic. Lansat recent pe piața din România, Huawei GT 2 (42 mm) este varianta feminină din serie și, pe lângă faptul că arată senzațional pe încheietură, oferă funcții utile precum monitorizarea activității zilnice sau posibilitatea de a controla și gestiona playlist-ul preferat.

Huawei GT 2 (42 mm) emană eleganță și simplitate prin păstrarea afișajului din sticlă 3D integrat al predecesorului său, dar vine cu un ecran mai mare ce oferă o experiență tactilă inedită. Display-ul AMOLED de 1,2 inci, care suportă o rezoluție înaltă de 390×390 Retina-grade, este capabil să ofere conținut clar și detaliat. Și bonus – durata de viață a bateriei este de două săptămâni, ceea ce îl face mega practic!

 

Un alt ceas în fiecare zi

Atât în ceea ce privește piesele vestimentare, cât și în ceea ce privește accesoriile, cel mai simplu mod de a crea fără efort look-uri stylish este să te bazezi pe modele clasice, atemporale și să alcătuiești o garderobă-capsulă compusă din câteva item-uri simple care pot fi mixate în fel și fel de moduri pentru a obține o întreagă serie de outfituri. Smartwatch-ul poate intra cu ușurință în această categorie – datorită varietății de opțiuni în materie de fețe de ceas, dar și pleiada de variante de curele și faptul că acestea sunt interșanjabile fac ca noul Huawei GT 2 (42 mm) să fie potrivit pentru orice stil, dar și pentru orice context.

În setting-uri informale, poți păstra cureaua reglabilă din cauciuc ce vine odată cu dispozitivul, iar în cazul contextelor formale sau de business, optează pentru versiunea sofisticată din piele. În ceea ce privește fețele de ceas, posibilitățile sunt nelimitate – printre preferatele noastre se numără „Starry Sky”, care amintește de imaginea unui cer înstelat și se modifică în funcție de lumina ambientală, creând un efect vizual extrem de cool.

În plus, spre deosebire de opțiunile de culoare clasice, precum argintiul sau negrul, ediția Champagne Gold a modelului Huawei GT 2 (42 mm) este o adevărată bijuterie, care atrage toate privirile. Designul atemporal completează cu succes orice tip de ținută, de la cele casual la cele elegante și, datorită curelei delicate și flexibile, este ușor de purtat și are un aer chic și feminin.

100 de moduri sport pentru și mai multă energie

Pe lângă aspectul stylish, noul Huawei GT 2 (42 mm) vine la pachet și cu o întreagă serie de funcții care îl transformă în partenerul ideal pentru antrenament.

Poate monitoriza 15 moduri de antrenament profesional – opt activități în aer liber (alergare, mers, alpinism, drumeție, alergare de fond, ciclism, înot în ape deschise și triatlon) și șapte activități de interior (mers, alergare, ciclism, înot, antrenament liber, bicicletă eliptică și vâslit). Smartwatch-ul poate urmări 190 de tipuri de date pentru a oferi un ghidaj optim în timpul sesiunilor de antrenament.

Pe lângă modurile profesionale, poți alege dintre 85 de moduri de antrenament personalizate care acoperă diferite tipuri de exerciții. De exemplu, pentru începători și exerciții cu intensitate redusă, modurile de antrenament potrivite sunt yoga, pilates și aerobic, iar pentru persoanele care iubesc dansul, poți alege dansul oriental, latino sau balet.

Huawei GT 2 (42 mm) implementează și o nouă funcție de gestionare a menstruației. Poți seta memento-uri care să te ajute cu gestionarea ciclului și a perioadei de fertilitate, monitorizând lună de lună durata acestora.

Pe scurt, smartwatch-ul Huawei GT 2 (42 mm) îmbină stilul cu funcționalitatea, încurajându-te să ai un stil de viață sănătos și activ, oferind feedback în timp real, chiar pe ecranul telefonului, având în același timp un aspect care îl face potrivit în orice context, nu numai în zona de fitness.

Huawei Watch GT 2e (varianta unisex)

Huawei Watch GT 2e, propunerea unisex a noii serii de smartwatch-uri HUAWEI, păstrează aceleași linii simple, care îl transformă într-un accesoriu ce poate fi pliat pe orice stil de viață sau stil vestimentar. Huawei Watch GT 2e are un design unibody impecabil și un ecran tactil AMOLED de înaltă precizie, de 1,39 inci, cu rezoluție Retina. Datorită acestui ecran, ești mereu la o simplă atingere distanță de informațiile pe care vrei să le verifici, indiferent de condițiile de lumină. Smartwatch-ul vine în patru variante noi de culoare: Graphite Black, Lava Red, Mint Green și Icy White.

 

Material susținut de HUAWEI

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.