Huawei și Grădina Botanică București găzduiesc un workshop dedicat fotografiei de noapte

Noile Huawei P30 | P30 Pro aduc mai aproape feeria naturii într-un eveniment unic: joi, 30 mai, începând cu ora 20:30, serele Grădinii Botanice își deschid porțile pentru a găzdui primul workshop de fotografie de noapte realizată cu ajutorul smartphone-ului Huawei Light Up the Night.

Orhidee, cactuși, portocali, lămâi și o mulțime de plante troipicale rare care se împletesc într-o simfonie de culori și texturi, vor fi puse în valoare de sistemul de camere Leica prezent pe noua gamă de smartphone-uri Huawei.Participanții vor avea șansa să experimenteze toate acestea alături de Alex Damian, fotograful profesionist care îi va ghida într-un photowalk unic. Alături de el sa va afla și Costin Mocanu, globetrotter român și câștigător al competiției internaționale Huawei Next Image 2018, care le va povesti participanților cum îți poți transpune pasiunea pentru fotografie în fotografii cu recunoaștere la nivel internaținal.

Locurile sunt limitate, iar doritorii se pot înscrie pe pagina oficială de Facebook a Huawei Mobile, accesând link-ul de aici.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.