Asortează-ți telefonul cu stilul vestimentar

O #CosmoGirl știe deja foarte bine că prima regulă pentru a pune cap la cap o ținută cool e să alegi corect accesoriile. Mai exact, atunci când sunt alese și asortate cu cap, acestea pot transforma până și cel mai banal outfit într-o apariție de efect.

Însă nu vorbim aici numai despre accesoriile clasice – bijuterii, genți, pantofi, pălării – pentru că, la urma urmei, am ajuns în punctul în care gadgeturile sunt parte din viața noastră de zi cu zi, astfel încât e important să le privim nu numai prin prisma funcționalității, ci și din punct de vedere estetic.

Până la urmă, atunci când vine vorba despre alegerea unui dispozitiv care să ne fie de folos în activitățile de zi cu zi, primele detalii care ne atrag atenția, până să avem acces la specificațiile tehnice, sunt forma, culoarea și textura. Designul este cartea de vizită a unui telefon, a unei tablete sau a unui laptop, acel ceva care ne face să decidem dacă vrem să descoperim și ce se află sub carcasă.

Producătorii de dispozitive inteligente sunt conștienți de acest lucru, astfel că nu s-au dat la o parte atunci când a venit vorba despre a lansa modele atrăgătoare, care să se plieze pe tendințele actuale și care să facă față cu brio mai multor categorii de vârstă sau stiluri de viață.

Descoperirile estetice sunt susținute de o cercetare și dezvoltare intensivă, pentru a găsi acel echilibru corect între artă și tehnologie. De cele mai multe ori, însă, dispozitivele de buget sunt fie dotate cu specificații bune și un design care nu impresionează, fie cu un design atrăgător, dar performanțe mai slabe. De acum însă, nu mai ești nevoită să alegi. Le poți avea pe amândouă, la un preț rezonabil.

Ai auzit despre ele? Noile telefoane care vin într-un trio de culori impresionante

Huawei Y5p, recent lansat în România, au un design exterior modern, care ne-a cucerit de la prima vedere. Ecranul FullView de 5,45 inci este încadrat de rame înguste, ce oferă o experiență de vizualizare extinsă, în timp ce carcasa elegantă, ce amintește de imaginea serie Mate, se potrivește perfect în mână. Telefonul este disponibil în trei variante de culori: Phantom Blue, Mint Green și Midnight Black.

Huawei Y6p este disponibil în trei finisaje contemporane – Midnight Black, Phantom Purple și Emerald Green. Dintre acestea, variantele Phantom Purple și Emerald Green dispun de un panou elegant pe spate.

Pe scurt, este cât se poate de simplu și la îndemână să alegi un telefon care nu numai că va funcționa pe post de asistent personal, ci va completa perfect estetica ta. Midnight Black este ideal pentru adeptele minimalismului, care preferă outfituri monocrome și accesorii cu aer clasic, Phantom Purple este o alegere potrivită dacă înclini către un stil sofisticat, Emerald Green se mulează la fix pe o personalitate dezinvoltă care adoră să mixeze culori și printuri pentru a crea ținute statement, iar Mint Green, cu aerul girly și tenta retro este perfect pentru un stil ultrafeminin, cu aer glamour.

Exteriorul plăcut ascunde un interior puternic

Noua serie de smartphone-uri nu este doar despre aspectul exterior, însă. Telefoanele dispun de o baterie puternică, astfel că o singură încărcare Huawei Y6p suportă până la 32 de ore de redare video și 20 de ore de navigare pe internet 4G, în timp ce Huawei Y5p suportă 17, respectiv 13 ore. Pe lângă bateria puternică, Huawei Seria Y vine la pachet cu tehnologia AI Power Saving care poate detecta aplicațiile de fundal care consumă cea mai multă baterie, oprind automat programele cu un consum mare de energie.

Și să nu uităm de unul dintre cele mai importante aspecte atunci când alegem un telefon – camera (de altfel, în ziua de azi, nici nu mai ai nevoie de o cameră foto clasică pentru a crea conținut de calitate, fie că este vorba despre foto sau video). Huawei Y6p vine cu o cameră triplă – o cameră principală de 13 MP, o cameră cu unghi larg de 5 MP și o cameră pentru profunzime de 2 MP. În plus, camera frontală de 8 MP este îmbunătățită cu algoritmi avansați de înfrumusețare, pentru selfie-uri reușite.

Huawei Y5p este echipat cu o cameră principală de 8 MP ce include modul HDR, care oferă ajustări specifice ale luminozității. Camera selfie de 5 MP suportă și funcția Face Unlock, care permite crearea unor selfie-uri uimitoare.

Și încă un bonus: poți nu numai crea conținut de înaltă calitate, ci și să îl vizionezi în mod confortabil – a se citi, dacă ești ca noi și preferi să stai pe Youtube sau pe Netflix în metrou, în cadă sau la plajă – navigarea pe internet și vizionarea videoclipurilor devin mai la îndemână datorită afișajului FullView.

Super aplicații, pentru toate vârstele și nevoile. Deezer, Microsoft Office sau Vanity Fair sunt doar câteva exemple

Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI, vine preinstalat pe Huawei Seria Y. Huawei App Gallery cuprinde deja în portofoliu zeci de mii de aplicații internaționale și peste 650 de aplicații locale. 

Cea despre care credem că trebuie să afli prima dată, mai ales dacă faci parte din categoria persoanelor care își doresc să păstreze în loc sigur toate amintirile este Phone Clone. De ce este utilă și cum funcționează? Phone Clone permite transferul rapid de fișiere din vechiul telefon (imagini, videoclipuri, contacte, mesaje sau documente), indiferent de sistemul de operare (iOS sau Android). Unde mai pui că procesul se desfășoară cu o super viteză de 1 GB/minut, astfel că toate amintirile tale ajung pe ecranul noului telefon HUAWEI în doar câteva minute.

Vrei să afli și numele altor aplicații populare cu care îți poți personaliza noul Huawei Seria
Y? Te invităm să faci cunoștință cu ele în lista de mai jos:

  • aplicații de gaming (Game of Thrones, Fortnite, Battle Royale, Rise of Kingdoms, AFK Arena, Lords Mobile, F1 Mobile Racing, PUBG Mobile, Head Ball 2, Star Wars – Galaxy of Heroes, Orbia, Square Bird și Yovo)

  • aplicații de music streaming & podcasts (Tidal, Deezer, Podcast Addict sau Relaxing Music 2020)

  • aplicații de știri internaționale (Vanity Fair, TimesLIVE, Wired Feed, SQUID – News & Magazines  sau The Herald)

  • aplicațiile operatorilor de telefonie mobilă (Yoxo by Orange, primul abonament 100% digital)

  • alte aplicații utile activităților de zi cu zi: Weather & Radar, Microsoft Office, CamScanner (pentru salvarea documentelor), TrueCaller (prin care poți vorbi cu prietenii sau familia), Web Video Cast (streaming), Kahoot (pentru activitățile de învățare ale copiilor), Wattpad (o platformă socială pentru povești, cărți și lucrări de referință), aplicația Mondly (pentru învățarea limbilor străine)

Și, pentru că știm cât de importantă este eficiența în viața ta, trebuie să știi că un nou motor de cătare este disponibil în Huawei AppGallery. Se numește Petal Search și te ajută să navighezi cu ușurință prin categorii diverse de aplicații – știri, divertisment sau educație. Caută-l în AppGallery și bucură-te de o experiență plăcută!

Material susținut de HUAWEI

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.