Noul HUAWEI MateBook X, arma secretă a multitaskingului

De la începutul acestui an, a devenit mai evident decât oricând cât de important este să fim mereu conectați, atât cu cei dragi cât și cu munca pe care o facem. Noi, în redacția Cosmo, suntem obișnuiți să fim mereu on the go, așa că pentru noi a contat mereu, în alegerea accesoriilor tech, să fie cât mai practice și portabile. Acum, că lucrăm de acasă, acest lucru nu s-a schimbat, căci, în contextul actual, cu atât mai mult ne dorim device-uri care să ne facă viața mai ușoară. Unul dintre ele este noul HUAWEI MateBook X, cel mai nou laptop din seria MateBook.

Noul HUAWEI MateBook X are numai 1kg (se simte ca și când ai ridica în mâini două căni de cafea, practic!) și dimensiunile unei coli A4 (când vremurile vor reveni cât de cât la normal, va încăpea fără probleme într-o poșetă de zi, fără să fie nevoie de geantă de laptop purtată pe umăr). În plus, ce ne place cel mai mult la el este că, în ciuda dimensiunilor mici și greutății reduse, este un device ultraperformant!

Un mix între eleganță și productivitate

În timp ce rămâne incredibil de compact (cea mai groasă porțiune a sa are 13,6 mm), MateBook X are o durată de viață remarcabilă a bateriei (plus o soluție inteligentă de gestionare a bateriei), rezistând până la nouă ore de redare media sau în scenarii tipice de utilizare. Cu alte cuvinte, este nu numai accesoriul perfect on the go, ci și ideal pentru work from home dacă ești cu capul în nori ca noi și ultimul lucru de care aveai nevoie era să te împiedici de încă un cablu de încărcare prin casă (apropo de cablul de reîncărcare, când laptopul se descarcă, acesta îl readuce la viață într-un timp extrem de scurt, astfel încât nu va fi cazul să stai prin apropierea unei prize foarte mult timp).

Încă un lucru care ne place în mod special la noul MateBook X este afișajul multitouch, care îl face la fel de ușor de utilizat ca pe un smartphone – iată un exemplu: poți face o captură de ecran glisând în jos pe ecran cu trei degete, grație funcției Fingers Gesture Screenshot.

Conexiunea dintre laptop și telefon, la o atingere distanță

Pentru că adesea se întâmplă să folosim atât laptopul cât și telefonul pentru a stoca informații de care avem ulterior nevoie, o conexiune simplă și fără cusur între cele două este foarte importantă.

HUAWEI a introdus noi upgrade-uri la funcția sa Multi-screen Collaboration, care nu numai că permite reflectarea ecranului smartphone-ului pe cel al laptopului, ci și să inițiezi un apel telefonic chiar de pe notebook.

În plus față de transferul ușor al fișierelor (imagini, documente și text) de pe telefon pe notebook (sau invers), MateBook X mai are un feature care ne place – poate să deschidă și să editeze direct fișiere din smartphone pe laptop.  Bine ai venit în Raiul multitaskingului!

Dacă îți face și ție cu ochiul noul MateBook X, poți găsi mai multe informații despre el aici: https://consumer.huawei.com/ro/laptops/matebook-x-2020/.

HUAWEI MateBook X este disponibil pe piața din România la prețul recomandat de 7.499 lei.

Material susținut de HUAWEI

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.