HUAWEI Mate 40 Pro, smartphone-ul ideal pentru pasionații de foto & video

Dacă arunci o privire de ansamblu peste tot ceea ce fac creatorii de conținut, ai să observi că cei mai de succes dintre ei dețin mixul perfect între conținut regizat și momente spontane. Iar dacă te întrebi cum reușesc să le documenteze pe cele din urmă, răspunsul s-a putea să te surprindă – majoritatea vloggerilor nu folosesc zi de zi camere foto profesionale, ci se bazează în schimb pe smartphone-uri performante. La urma urmei, smartphone-ul este ceva ce avem cu toții zi de zi asupra noastră, și astfel, este extrem de simplu pentru oricare dintre noi să surprindă momentele speciale.

Spre deosebire de o cameră foto profesională, căreia trebuie să îi cunoști foarte bine setările pentru a te putea folosi la maximum de ceea ce îți poate oferi, un smartphone performant este simplu de utilizat, iar rezultatele, fie că sunt sub formă foto sau video, concurează cu cele ale aparatelor profesionale. Dar, la fel ca și în cazul camerelor, multitudinea de opțiuni de pe piața de smartphone-uri poate face ca procesul de selecție să pară intimidant.

În acest moment, HUAWEI Mate 40 Pro este evaluat ca fiind cel mai bun dispozitiv mobil pentru fotografie și videografie disponibil pe piață, datorită funcțiilor sale spectaculoase, precum senzorul de 1/1.28”, obiectivul cu diafragmă f/1.9, senzorul de 20 MP cu pixeli mai mari și camera cu teleobiectiv 5x. Ceea ce îl face alegerea perfectă atât pentru vloggeri, cât și pentru oricine care vrea pur și simplu să surprindă momentele de zi cu zi în fotografii și clipuri.

De ce ne place HUAWEI Mate 40 Pro

Seria HUAWEI Mate 40 are la bază ADN-ul seriei originale Mate. În ultimii opt ani, au existat 10 generații de dispozitive Mate, iar cele mai recente smartphone-uri vârf de gamă duc acum seria pe noi culmi, grație celei mai bune tehnologii din industrie.

Sistemul de camere cu care este echipat HUAWEI Mate 40 a fost proiectat împreună cu Leica pentru a oferi cea mai bună cameră posibilă. Camera cinematică dublă și camera dublă Ultra Wide fac astfel încât să poți surprinde cu ușurință videoclipuri și imagini wide angle atât cu camera frontală, cât și cu cea de pe spatele telefonului.

Culori vibrante

Cum culorile fac diferența între un video monoton și unul artistic, motorul HDR XD Fusion asigură o expunere echilibrată, chiar și atunci când contrastul iluminării este extrem. Acesta redă fiecare cadru cu detalii, culori, contrast și luminozitate optimizate, prin imagini particularizate cu multiexpunere. Calitatea video este semnificativ îmbunătățită, chiar și în condiții de lumină redusă, cu supraexpunere redusă sau inexistentă în imagine, în timp ce fețele subiecților vor fi remarcabil de bine luminate.

On The Go

Camera cinematică dublă are un raport de filmare 3:2. Filmarea de înaltă calitate este mai ușoară ca niciodată cu Steady Shot, care te ajută să înregistrezi videoclipuri uluitor de stabile, chiar și atunci când alergi sau schiezi, de exemplu.

Pentru a te bucura de amintiri chiar și atunci când ești în mișcare, Huawei propune încă o funcție inovatoare: Tracking Shot, care te ajută să ai parte mereu de imagini clare, chiar și atunci când te afli în mișcare, iar cu Story Creator poți crea efecte de-a dreptul cinematice, la care poți adăuga cu ușurință muzică sau efecte speciale ulterior.

Cu HUAWEI Mate 40 Pro, poți încadra mai multe elemente în cadrul filmării tale. Obiectivul cinematic Ultra Wide al camerei oferă acum un câmp vizual și mai larg, precum și detalii mai bogate, plus algoritmi de corecție a distorsiunii. HUAWEI Mate 40 Pro are o cameră foto cu teleobiectiv periscop, care suportă zoom hibrid 10x și zoom digital 50x.

Selfie Queen

De asemenea, camera Selfie Ultra Vision de pe HUAWEI Mate 40 Pro duce vlogging-ul și selfie-urile pe noi culmi, cu suport pentru captură video 4K și opțiune de fotografiere în oricare dintre cele trei câmpuri vizuale disponibile, de la aproape la personal la ultra-wide. Funcția Slow-Motion Selfie adaugă și mai multă versatilitate camerei frontale, permițându-ți să surprinzi acțiunile rapide cu un aer dramatic.

Material susținut de HUAWEI

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.