How Do You Know (VIDEO)

By  | 

Cand se trezeste insa eliminata din echipa, toate reperele care i-au jalonat anterior viata, dispar in neant. Nestiind incotro s-o apuce, Lisa se indreapta sovaielnic spre o viata de om obisnuit.

Aflandu-se in aceasta stare imponderabila, ea se simte atrasa de Matty (Owen Wilson),un jucator renumit de baseball, un afemeiat si un egoist – un fel de narcisist cu un asa-zis cod al onoarei.

George Madison (Paul Rudd) este un businessman onest, a carei relatie complicata cu propriul sau tata, Charles (Jack Nicholson), ia o alta turnura cand George este acuzat de o infractiune financiara, desi el nu se simte vinovat cu nimic.

In conditiile in care se vede in pericol de a fi aruncat in inchisoare, onestitatea, integritatea si optimismul incurabil al lui George par a fi singura cale de a-si pastra sanatatea mintala.

Inainte ca relatia Lisei cu Matty sa prinda radacini, ea il intalneste pe George pentru prima oara in cea mai rea seara din viata lor: Lisa a fost data afara din echipa, iar el ar urma sa intre la racoare. Cand toate par a se prabusi in jurul lor, ei descopera ca totusi viata le mai poate oferi ceva frumos.

Cu o distributie formata din: Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd si Jack Nicholson si cu o regie semnata de James L. Brooks, comedia „Cum stii daca ai noroc?” / „How do you know”, reprezinta o analiza contemporana si romantica asupra intrebarii: „Cum poti sa stii?”. Din 4 februarie la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *