Totul despre zodia leu

Persoanele născute între 23 iulie și 22 august sunt în zodia leu. Află totul despre această zodie!

Leul este o zodie masculină, pozitivă, de foc, a cărei calitate definitorie este stabilitatea (este un semn fix). Este guvernată de Soare, iar culorile zodiei sunt auriu, portocaliu și roșu. Pietrele prețioase caracteristice sunt diamantul gamben, crisolitul și ambra, metalul caracteristic este aurul, zilele norocoase sunt 8 și 9, iar ziua cea mai favorabilă din săptămână este duminica.Printre calitățiile celor născuți în zodia leu se numără voința, generozitatea, creativitatea, energia, demnitatea, loialitatea, inteligența, ambiția, curajul, franchețea, sinceritatea și spiritul de conducător.

Astro-fashion leu

Cele mai des întâlnite defecte ale nativilor sunt egocentrismul, teatralitatea, orgoliul, aroganța, dar și naivitatea, influențabilitatea și lenea.

Leii sunt de obicei persoane extrovertite, populare, care știu cum să se facă plăcute. Se entuziasmează repede când lucrurile merg bine, dar atunci când întâmpină un obstacol este foarte ușor de descurajat și renunță repede, deci este încăpățânat. Îi place luxul, iar cei mai mulți nativi ai zodiei obișnuiesc să cheltuie mulți bani pentru a arăta cât mai bine. Pentru că vrea să lase mereu o impresie bună, poate fii fals uneori.

De asemenea, leii sunt de obicei persoane vesele, vibrante și foarte sociabile. Pot fi buni lideri, fiind iubiți de cei din jur. Dat fiind că au și un simț puternic al afacerilor, sunt potriviți pentru poziții de conducere.

Astro-dietă leu

În ceea ce privește dragostea, leii se simt atrași de persoane asemeni lor: generoși, ambițioși, loiali. Pentru că sunt aroganți și le pasă de părerea celor din jur, caută un partener cu care se pot lăuda și care să fie admirat. De obicei leul este cel care „poartă pantalonii în relație”, pentru că nu suportă poziția de subaltern. De asemenea, simte nevoia să fie mereu ridicat în slăvi de către partener.

Compatibilitatea cu alte zodii:

Compatibilitate generală foarte bună cu zodiile berbec și săgetător;
Compatibilitate generală redusă cu zodiile taur, scorpion și vărsător;
Compatibilitate foarte bună pe plan profesional cu zodia taur;
Compatibilitate foarte bună pe plan emoțional cu zodia scorpion.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise