Totul despre zodia berbec

By  | 

Zodia berbec este o zodie pozitivă, masculină de foc, al cărei semn sugerează cele două coarne ale berbecului. Cele mai potrivite culori ale persoanelor născute în această zodie sunt roşu şi portocaliu, cifrele norocoase sunt 1 şi 9, metalul caracteristic este fierul, piatra preţioasă este ametistul, ziua cea mai favorabilă este marţi, iar perioada specifică din zi este amiaza.

Cele mai des întâlnite calităţi ale berbecului sunt curajul, îndrăzneala, energia, puterea, agilitatea, pasiunea, spiritul de competiţie, implicarea, entuziasmul, independenţa, voinţa, vitalitatea şi perseverenţa. Cât despre defecte, berbecul se „laudă” cu agresivitatea, graba, impulsivitatea, nerăbdarea, încăpăţânarea şi irascibilitatea.

Astro-dietă berbec

Uneori, nativul zodiei poate fi prea atent la propriile sentimente, părând că nu îi pasă şi de cele ale persoanei iubite. Îi place să „vâneze prada”, dar de multe renunţă la ea când reuşeşte să o prindă. Pentru a cuceri un berbec trebuie să ai o fire independentă, pasională, asemenea lui. Din păcate, poate fi dificil să îl seduci tu pe el, pentru că adoră să fie cel care face primul pas.

Berbecul obişnuieşte să ia decizii în funcţie de sentimentele sale, nu de raţiune, motiv pentru care sunt deseori capabili de fapte eroice. Din păcate, fac totul doar cum vor ei, deci este posibil ca multe persoane să nu îi agreeze. Dacă ai impresia că e recomandat să porţi o ceartă cu un berbec, mai bine te-ai abţine – atunci când sunt nervoşi nu le mai pasă de sentimentele celor din jur.

Astro-fashion berbec

Ca profesii li se potrivesc cele unde nu se lovesc de rutină. Cel mai probabil sunt interesaţi de chirurgie, stomatologie, inginerie, mecanică sau îi putem vedea în postura de cascador, pompier, director sau chiar poliţist.

Compatibilităţiile cu alte zodii

Compatibilitate generală bună cu zodiile săgetător, leu;

Compatibilitate generală redusă cu zodiile rac, capricorn;

Compatibilitate bună pe plan profesional cu zodiile capricorn, taur;

Compatibilitate bună pe plan sentimental cu zodiile rac, balanţă.

Comments

comments

2 Comments

  1. Pingback: Horoscopul zilei de 27 decembrie - SanatateFrumusete.net

  2. Pingback: Horoscopul zilei de 30 decembrie - SanatateFrumusete.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *