Taur (20 aprilie – 19 mai)

By  | 
  • Trasatura cheie: Eleganta clasica
  • Placerea vinovata: Gadgeturile practice

Dintr-o privire:

Stari noi, oameni noi si intamplari cu totul diferite de ceea ce visai isi vor face loc in viata ta.

Ai casa a doisprezecea ocupata de Jupiter si de Uranus o mare parte din an, iar acest lucru se traduce prin trairi foarte intense, uneori greu de suportat.

Este posibil sa iti dai seama ca in viata ta e nevoie de o adevarata revolutie si sa it faci curajul de a aduce la lumina schimbarile pe care sufletul tau le vrea.

Sunt posibile dezamagiri de la prieteni in care credeai cu toata fiinta, insa si surprize placute de la oameni pe care ii credeai simple cunostinte.

Harta vietii tale va suferi ceva modificari, insa la sfarsit de an te vei convinge ca toate au fost spre binele tau.

Cariera

Nu vei avea un an tocmai usor cand vine vorba de bani. Cu Saturn in casa a sasea si cu Jupiter in casa doisprezecea, ai idei bune, insa trebuie sa muncesti extrem de mult pentru a le arata celorlalti ca merita sa mizeze pe ele si sa investeasca in ele…

Cea mai favorabila perioada este la inceputul verii, cand planetele din Gemeni iti vor da curajul de a lupta cu toata fiinta pentru lucrurile in care crezi.

In iulie, cu Soarele in Rac, poti fi mult mai convingatoare, iar negocierile, obtinerea unor sponsorizari sau macar marirea de salariu devin mai simple.

Dragoste

In relatia de cuplu, tensiunile se strang doar daca exista lucruri nespuse intre voi. Cu casa a doisprezecea cam agitata, inceputul primaverii poate aduce usoare discrepante intre ce vrei tu si ce vrea partenerul cu privire la viitorul vostru.

Adevarata pasiune se dezlantuie insa la mijlocul toamnei, cand casa Scorpionului este puternic aspectata si sentimentele se dezvolta doar in directii bune.

Sanatate

Sanatatea este un sector care ar trebui sa te intereseze mai mult decat de obicei in acest an. Cum casa a doisprezecea patroneaza bolile lungi si cronice, ar trebui sa mergi la doctor pentru investigatii de rutina cel putin o data la sase luni in cazul in care ai o problema mai veche.

In rest, grija si la accidente: tot ce tine de cap, ochi, dinti poate fi afectat pe parcursul anului.

TAUR LA MASCULIN

Ce il face irezistibil:
Barbatul Taur are bani! Si, pe langa asta, are si stil! Ce poti sa vrei mai mult decat o seara la restaurant, dupa ce ai fost luata de acasa cu limuzina si servita pe drum cu sampanie scumpa, vorbe frumoase si planuri pentru viitor?

Ce il tenteaza:
Vrea o partenera cu stil, rafinata si dichisita ca si el. Merita sa investesti intr-o lenjerie de calitate, poate chiar unicat, alaturi de un parfum clasic, a carui valoare e dovedita!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *