Sezonul Berbecului este aici – motivul pentru care vei fi victorios luna asta!

Şterge-ţi lacrimile cauzate de sezonul Peştilor care tocmai a trecut – este momentul să ajungi la nivelul Arianei Grande.

De Jake Register

Nu, nu e prea mult dacă îţi spunem “An nou fericit!” Berbecul este primul semn al zodiacului, iar energia lui aduce fiecăruia ţeluri fresh, ceea ce, în consecinţă, face ca această perioadă a anului să fie perfectă pentru un restart. Soarele intră în semnului focului pe 20 martie, iar sezonul Berbecului continuă până pe 20 aprilie, aşa că, dacă te simţi inspirat să îi propui o idee nebună şefului tău sau să fii gazda primei tale petreceri elaborate, acum este momentul perfect să treci la acţiune. Acesta este timpul potrivit pentru a îndrăzni, fără clasicele “dacă” sau “nu pot” care îţi omoară tot avântul.

Fiind primul semn al zodiacului, cei născuţi sub semnul Berbec sunt asemenea unor bebeluşi – ei văd lucruri doar din punctul lor de vedere şi îşi cer imediat dreptul de gratificaţie. Dar, Berbecul este, de asemenea, foarte dornic să înveţe. Indiferent de semnul tău zodicala, în această perioadă este foarte posibil să cazi în bazinul cu această energie copilărească fiind, în mod analog, dirijat doar de dorinţele tale. Fie că urmăreşti  un câştig sau doar o cutie goală, viaţa ta va fi precum versurile melodiei „7 Rings”: “Îl văd/ Îmi place/ Îl doresc/ Îl obţin.”

Semnele de foc, similare cu Berbecul, vor înflori cel mai mult în această perioadă a anului, în timp ce semnele cardinale Rac, Balanţă, Capricorn vor resimţi această energie un pic prea mult. Răbdarea este în doze mici în acest sezon, dar noroc cu Mercur (planeta comunicării) şi Venus (planeta relaţiilor) sunt încă în Peşti ceea ce va balansa cât de cât această fierbinţeală ameţitoare. De exemplu, dacă plănuieşti o vacanţă, înainte să alegi pentru prietenii tăi orice destinaţie îţi place doar ţie şi pe ei să îi pui în faţa faptului împlinit, gândeşte-te de două ori înainte să acţionezi. Ce buget este realist pentru prietenii tăi? Gândeşte-te cu atenţie că unele detalii sensibile pot schimba jocul!

Mergi la un curs de gătit sau ceva de acest gen. Poate vei pleca de acolo cu un meniu potrivit pentru petrecerea de care ziceam mai sus sau vei ajunge un Chef renumit. Este sezonul Berbecului – orice este posibil.

Citește ce îți prezic astrele, în funcție de zodie, în numărul de aprilie al revistei Cosmopolitan România – o găsești la toate punctele de vânzare presă sau în format digital, pe: https://www.magzter.com/ .

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.