Tot ce trebuie să știi despre semnele de pământ: taur, fecioară, capricorn

Dealurile acoperite cu iarbă crudă, pajiștile însorite, munții înalți, câmpiile și văile brăzdate de drumuri și cărări – acesta este domeniul pământului. El reprezintă stabilitatea și statornicia. Omul trăiește pe pământ, iar pământul îl ajută să-și stabilească țelurile și să găsească metode și căi pentru a le atinge.

Dragoste

Nativii Pământului nu sunt predispuși la variații extreme ale stării de spirit, iar acest lucru este apreciat de cei care preferă liniștea și stabilitatea în relațiile cu cei dragi. Iubirea, ca și alte sentimente, le dă întotdeauna un impuls spre acțiuni concrete, care se finalizează cu rezultatele scontate. Alături de un asemenea partener, te simți în deplină siguranță. Dar pentru toate există un preț: semnele de Pământ sunt geloase și posesive. Dar în orice caz, aleșii lor nu au motive să se plângă, pentru că Pământul stă la baza legăturilor trainice de familie.

Punct slab

Deseori Pământul exagerează importanța laturii materiale a vieții. Nativii săi n-ar trebui să uite că sentimentele și munca intelectuală sunt la fel de importante pentru creație ca și caracterul practic, aplicat. În a doua parte a vieții, Pământul cade uneori în capcana amintirilor, a planurilor desuete și a obiectelor inutile. Acest balast le îngreunează mișcările și nu le permite să se dezvolte. Ei n-ar trebui să se teamă să se despartă de trecut. În realitate, nu e cazul să se atașeze de el, ci să meargă înainte, să se perfecționeze.

Forță

Sub influența Pământului iau naștere concretul, esența. Aspirația spre stabilitate și caracterul practic le permit acestor nativi să fie mereu cu picioarele pe pământ. Ei simt foarte de bine materia, iar ea li se supune. Pământul este un constructor iscusit. Conservatorismul rațional îi ferește pe nativi de gesturi necugetate și răzvrătiri absurde. Omul Pământului înțelege că viața înseamnă în primul rând muncă, pentru care este nevoie de perseverență și de dorința de a crea. Discuțiile abstracte, zbaterile sufletești – toate acestea sunt lipsite de sens dacă nu capătă materialitate.

Citește și: Ce fel de mamă ești în funcție de zodie

Taur

Venus îi conferă Taurului un simț estetic special și capacități artistice ieșite din comun. Nativii acestei zodii nu se grăbesc niciodată și te poți bizui pe ei în orice situație. Sunt capabili să muncească îndelung și în ritm susținut, iar rezultatele pe care le obțin întrec orice așteptări. Răbdarea Taurilor nu cunoaște limite, iar perseverența și simțul practic îi ajută să obțină tot ce-și doresc.

Planeta guvernatoare: Venus

Deviza: „Posed“

Plantele: violetă, măceș

Aroma: paciuli

Metalul protector: aramă

Ziua norocoasă: vineri

Fecioară

Al doilea semn guvernat de Pământ știe să folosească în mod constructiv rezultatele muncii sale. Pasiunea Fecioarei pentru ordine poate fi enervantă uneori, dar tocmai această trăsătură garantează succesul tuturor acțiunilor sale. Spiritul gospodăresc și solicitudinea sunt calitățile Fecioarei, o vie întrupare a feminității și maternității.

Planeta guvernatoare: Mercur

Deviza: „Analizez“

Plantele: pătrunjel, mei

Aroma: smirnă

Metalul protector: mercur

Ziua norocoasă: miercuri

Capricorn

Reținut, înțelept, responsabil, Capricornul are și un simț practic deosebit de dezvoltat. El respectă legea și ordinea, trăsături care îl ajută să supraviețuiască într-o lume aflată în continuă schimbare. Oricât de greu i-ar fi , Capricornul nu se va umili niciodată până într-acolo, încât să ceară compătimire.

Planeta guvernatoare: Saturn

Deviza: „Folosesc“

Plantele: iederă nalbă

Aroma: eucalipt

Metalul protector: plumb

Ziua norocoasă: sâmbătă

 

Citește și informații generale despre celelalte semne:

 

Sursă foto: iStock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.