Tot ce trebuie să știi despre semnele de foc: berbec, leu, săgetător

Fulgerele, pădurile în flăcări, zgomotul motoarelor, răsufl area fierbinte a cuptoarelor electrice, focul liniștit din cămin – toate acestea sunt ipostaze ale elementului Foc. El poate distruge și încălzi, poate fi constructiv sau distructiv. Să se lase pradă sentimentelor, să pășească în necunoscut fără să se gândească la consecințe, bazându-se doar pe propriile forțe, să obțină victoria cu orice preț – acestea sunt dorințele și scopurile existenței nativilor acestui element. Focul îndrăznește și învinge!

Dragoste

Dacă un nativ al Focului se îndrăgostește cu adevărat, nimic nu-i va sta în cale. Nativii Focului trec cu ușurință peste orice obstacole și interdicții, nu țin cont de părerea celor din jur și sunt gata să facă orice sacrificii pentru iubirea lor. Focul se dezice de trecut în numele prezentului, pentru el o singură faptă reală este mai importantă decât o mie de cuvinte. Oamenii aceștia știu să iubească! Iar celor pe care îi iubesc nu le rămâne decât să li se supună și să se lase purtați de energia arzătoare a sentimentelor.

Punct slab

Din cauza activității sale tumultuoase, Focul cel hotărât și neînfricat depășește deseori măsura. În opinia celor din jur, nativii lui sunt mult prea direcți, spun adevărul în față fără să țină cont de nimic. Perseverența și refuzul lor de a face compromisuri duc deseori la neînțelegere și chiar respingere din partea celor din jur. Iar din cauza vanității exagerate, ei pot deveni marionete în mâna unui manipulator abil, dornic să se folosească de calitățile acestor nativi în scopuri nu tocmai oneste. Așa că Focul trebuie să învețe să prevadă consecințele fiecărei acțiuni.

Forță

Focul e un element activ. El nu aruncă niciodată vorbe în vânt și acționează pe principiul: „Dacă ai promis ceva, ține-te de cuvânt, iar dacă nu te simți în stare, nu promite nimic“. Rațiunea și intuiția au pentru nativii Focului un rol auxi liar. Acțiune, dinamism permanent sunt singurele lucruri care dau sens vieții lor, pentru că că scopul nu înseamnă nimic, mișcarea e totul. Focul nu se ocupă de lucruri minore, el nu pierde vremea cu detaliile, pentru el important e rezultatul global. Iar experiența pe care o capătă pe parcurs îl ajută să corecteze direcția flăcărilor sale.

Citește și: Sex: Cum îi place în funcție de zodie

Berbec

Este un lider înnăscut, energic și impulsiv, deși e foarte naiv. Asemenea unui cavaler în armură, este gata să pornească o luptă inegală cu tot răul din lume, cu toate morile de vânt, ba chiar cu vântul însuși! Focul său e cel al fulgerelor care străbat întunericul nopții.

Planeta guvernatoare: Marte

Deviza: „Exist“

Plantele: caprifoi, armurariu

Aroma: pin

Metalul protector: fier

Ziua norocoasă: marți

Leu

Actorul din el percepe lumea ca pe o scenă uriașă în care i s-a atribuit rolul principal. Autoaprecierea lui e uriașă și cei care îi recunosc nenumăratele merite vor avea numai de câștigat. Pentru că, să nu uităm, generozitatea sa nu cunoaște limite.

Planeta guvernatoare: Soare

Deviza: „Creez“

Plantele: palmier, floarea-soarelui

Aroma: cocos

Metalul protector: aur

Ziua norocoasă: duminică

Săgetător

Focul Săgetătorului este constant, el încălzește fără să pârjolească. Este o zodie a fi losofi ei, a contactului cu alte culturi, semnul evoluției de la particular la general. Spiritul veșnic rebel al Săgetătorului îl poartă în permanență spre noi orizonturi.

Planeta guvernatoare: Jupiter

Deviza: „Înțeleg“

Plantele: Garoafă, salvie

Aroma: lavandă

Metalul protector: cositor

Ziua norocoasă: joi

 

Citește și informații generale despre celelalte semne:

 

Sursă foto: iStock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.