Tot ce trebuie să știi despre semnele de aer: gemeni, balanță, vărsător

Nori ușori și inaccesibili plutesc deasupra bătrânului Pământ, simbolizând eterna năzuință a omului către cer. Vântul este și briză mângâietoare, și uragan care mătură totul din calea sa. Curenții de aer susțin avioanele în zbor, umflă pânzele iahturilor, transmit undele sonore. Atmosfera ne protejează planeta de radiațiile cosmice agresive. Suntem în sfera elementului Aer, etern și mereu tânăr. Aerul, marele expert în comunicare, poate schimba realitatea prin simpla putere a gândului.

Dragoste

Delicați și totodată horărâți, nativii Aerului rămân lucizi chiar și în abisul pasiunilor, pentru că au capacitatea de a-și pune în cuvinte explozia de sentimente. Ei știu să iubească, dar pot să și explice de ce iubesc, pentru ce anume își apreciază partenerul. Sunt foarte schimbători și rămân o veșnică enigmă pentru cei din jur. Compania lor este însă relaxantă, poate și pentru că Aerul universului lor este întotdeauna proaspăt.

Puncte slabe

Invincibil în toate domneiile legate de gânduri și cuvinte, deseori Aerul dă înapoi în fața sentimentelor și acțiunii. El nu poate înțelege că ideea pură nu este întotdeauna forța motrice a faptelor. Și trecerea de la cuvinte la acțiune îi reușește destul de greu. De multe ori, nativii Aerului își pierd timpul și își epuizează energia în discuții abstracte, construind planuri irealizabile. Ar trebui să se apropie mai mult de pulsul vieții și să nu uite că ideile reprezintă doar combustibilul ce pune în mișcare motorul destinului.

Forță

În vremurile noastre, când importanța informațiilor este vitală, nativii Aerului se simt excelent. Comunicativi și deschiși, ei au neprețuitul dar de a se orienta rapid și fără greș în fl uxul informațional, sunt capabili să treacă imediat de la o problemă la alta și să intre ușor în contact cu oamenii din jur. Comunicarea și lucrul cu informații nu îi obosește, ci dimpotrivă, le sporește forțele. Capacitățile analitice de care dispun îi ajută să trieze informațiile, să le aleagă pe cele reale și să deschidă noi drumuri.

Citește și: De ce se teme cel mai mult zodia ta?

Gemeni

Mereu tinerii și dinamicii Gemeni sunt o adevărată podoabă a cercului zodiacal. Ei jonglează cu vorbele extrem de abil, comunică ușor cu oamenii din jur și sunt de neînlocuit atunci când este nevoie de un intermediar. Gemenii sunt avizi de cunoaștere și le este foarte ușor nu numai să găsească în haosul înconjurător info rmațiile necesere, ci să le și folosească cum și unde trebuie.

Planeta guvernatoare: Mercur

Deviza: „Gândesc“

Plantele: chimen, lăcrămioare

Aroma: rozmarin

Metalul protector: mercur

Ziua norocoasă: miercuri

Balanță

Căutarea permanentă a echilibrului și armoniei, creativitatea explozivă în echipă cu oameni de aceeași factură – iată sensul vieții Balanțelor! Sentimentul acut al dreptății, tandrețea, grija față de cei dragi, implicarea sinceră în problemele celor din jur sunt numai câteva dintre motivele care explică simpatia de care se bucură Balanțele.

Planeta guvernatoare: Venus

Deviza: „Echilibrez“

Plantele: violete, plop

Aroma: ylang-ylang

Metalul protector: aramă

Ziua norocoasă: vineri

Vărsător

Semn al revoluției și libertății, Vărsătorul luptă permanent împotriva limitelor care restrâng capacitățile creatoare ale omului. Adept al ideii de colectiv, el nici nu-și poate imagina viața în afara societății. Vărsătorul este un democrat convins.

Planeta guvernatoare: Uranus

Deviza: „Știu“

Plantele: iasomie, chiparos

Aroma: cimbru

Metalul protector: titan

Ziua norocoasă: sâmbătă

 

Citește și informații generale despre celelalte semne:

 

 

Sursă foto: iStock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.