Pesti (18 februarie – 20 martie)

By  | 
  • Trasatura cheie: Idealismul
  • Placerea vinovata: Fanteziile exagerate

Dintr-o privire:

Vibratia buna a ultimilor doi ani continua si in 2011. Cu Jupiter in casa a doua si apoi in a treia, ai premisele unui an de nota zece.

Nu duci lipsa de bani, cuvintele potrivite vin la momentul potrivit, ai intuitia activata la maxim si curajul nebun, dat de Uranus pentru a incepe zilnic lucruri noi.

Te vei descoperi pe tine in ipostaze neobisnuite, pe cei din jur ii vei vedea cu alti ochi, si la sfarsitul anului vei putea spune ca nu ai avut o zi in care sa traiesti degeaba. Asta da viata!

Cariera

Cu cei doi uriasi in casa a doua, Jupiter si Uranus, ai sanse mari sa dai lovitura la job. E vorba despre revolutionarea situatiei actuale, care poate duce la ruperea definitiva de ceea ce faci si inceperea a ceva nou, pe placul tau, sau despre o promovare la care visai de mult timp.

Evident, castigurile vor fi pe masura, asa ca vezi ce faci cu banii. Saturn din Balanta este cu ochii pe portofelul tau si vrea neaparat sa-ti ia din el ceva ce ti se cuvine. Procesele si mostenirile nu-ti sunt tocmai favorabile.

Dragoste

Pentru ca te descurci minunat la a-ti exprima sentimentele, zona amoroasa este una din care nu ai vrea sa pleci nici pentru o zi.

Daca de obicei arati ce simti prin gesturi si fapte mari, de data aceasta cuvintele te pot ajuta si mai mult. Ce poate fi mai frumos decat sa asortezi cuvintele potrivite unei nopti romantice, in care trupurile voastre se unduiesc pe vibratii universale?

In vara va fi culmea starii de bine, iar daca nu reusesti sa concepi un copil in iunie-iulie, pana in septembrie treaba ar trebui sa fi e ca si rezolvata. Lunile de toamna asigura romantism si o vacanta undeva departe de tara, prin ajutorul lui Venus din Scorpion.

Sanatate

Nu exista probleme serioase, dar ar fi indicat sa tii minte ca Saturn din casa a opta poate provoca unele accidente.

Nu intra in situatii riscante, asculta-ti vocea interioara si lasa-i pe altii sa sara in mare de pe stanci sau sa faca sex la volan cand conduc cu 150 km/ora!

PESTI LA MASCULIN

Ce il face irezistibil:
Se va uita in ochii tai si te va citi ca pe o carte deschisa. Se va uita in palma ta si va sti de cat timp il astepti. Te va servi cu un cocktail preparat chiar de el si ii vei spune tu toate acestea doar pentru ca are acea capacitate unica de a castiga instant increderea si chiar sufletul cuiva!

Ce il tenteaza:
Fiind un semn dublu, va vrea mereu diversitate. Ofera-i libertatea de a experimenta amoros cu tine ca sa nu calce pe bec…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *