Partenerul de sex perfect pentru fiecare zodie

Săgetător

Partenerul de aceeaşi zodie va face sex-ul un joc incitant pe când vărsătorul îţi va dezvolta simţul aventurii şi te va stimula să încerci diverse experienţe noi. O altă zodie cu care te potriveşti din punct de vedere sexual este Peştele, care îţi împărtăşeşte foarte bine nevoile.

Capricorn

Vărsătorul îţi va stimula imaginaţia undeva între liberal şi complet imoral. Partenerul din zodia Peştilor te va face să te exciţi foarte uşor deşi ai putea încerca să opui rezistenţă.

Vărsător

Partenerul de aceeaşi zodie este un partener sexual redutabil cu care faci pereche excelentă. Deşi Peştii şi Vărsătorul sunt în contrast, atracţia dintre ei va fi atât de intensă, chiar dacă e vorba de o legătură secretă.

Peşti

Fecioara îţi stimulează curiozităţile sexuale, iar atitudinea aparent ostilă te va incita şi mai tare. Racul este un partener potrivit ce îţi împărtăşeşte atenţia la detalii însă cu Vărsătorul ai putea avea o aventură intensă.

Leu 

Balanţa ştie cel mai bine să îţi satiscacă ego-ul sexual, pe când Scorpionul ar deveni extrem de pasional cu tine.

Cu Săgetătorul vei face echipă bună, la fel şi cu Vărsătorul, atât timp cât nu încerci să îl domni.

Fecioara

Natura ta contradictorie se manifestă şi pe plan sexual. Cu Vărsătorul vei avea parte de experienţe incredibile în cele mai ciudate locuri. Scorpionul este foarte priceput în a îţi topi exteriorul dur şi a te face să simţi plăceri nebănuite. Capricornul este cel mai indicat partener dacă ai în gând să îţi aplici fanteziile.

Balanţa

Un partener de aceeaşi zodie ca şi tine este alegerea cea mai bună pentru a-ţi satisface nevoia de creativitate şi varietate. Săgetătorul te va surprinde în mod plăcut chiar dacă la prima vedere pare banal. 

Capricornul este partenerul alături de care vei experimenta lucruri atât de incitante încât nu le mai poţi menţiona şi alcuiva.

Scorpion

Scorpionul face echipă bună cu zodia sa, împreună nu veţi avea limite în împlinirea tuturor dorinţelor sexuale. Cu Peştele vei experimenta şi veţi testa diverse fantezii.

 

Berbec

În mod ideal, un Berbec ca şi tine ar putea să îţi egaleze energia sexuală.Cu el ai putea să îţi pui în practică toate fanteziile sexuale pentru că ştii sigur că le savurează la fel de intens ca şi tine.

Cu Balanţa vei avea parte de jocuri incitante creative, poţi domina Taurul şi poţi încinge aşternuturile cu Leul, care este foarte activ şi pasonal. Dacă vrei să guşti şi din fructul interzis, apelează la Scorpion.

Taur

Cel mai potrivit partener sexual pentru tine este Scorpionul, acesta ar face orice în compania ta, doar ca să te satisfacă. Cu Peştele vei găsi armonia atât din punct de vedere sexual cât şi emoţional, iar Balanţa este un partener creativ şi pasional.

Gemeni

Dacă ai idei scandalos de incitante, Săgetătorul este partenerul potrivit pentru jocurile tale erotice. Un Geamăn ca tine va aduce ehilibru în pat, iar Scorpionul te va duce într-o călătorie intensă pe culmile pasiunii.

Rac

Leul este partenerul perfect pentru tine pentru că va aduce relaţia într-un punct de armonie greu de atins. Balanţa este o alegere bună dacă ai fantezii sexuale – cu cât mai scandaloase, cu atât mai bine. Peştele este un partener atent şi iubitor care va avea grijă să îţi ofere toată atenţia de care ai nevoie.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.