Horoscopul lunii martie

By  | 

Ce vă puteţi aştepta de la astre în luna lui martie, puteţi afla de la expertul nostru Aurora Tower.

Peşti

Eşti sub lumina reflectoarelor — străluceşte cu încredere! Având Soarele, magneticul Venus şi comunicativul Mercur în semnul tău până pe data de 7, vei primi multă atenţie la serviciu, dar şi pe scena datingului. Fii încrezătoare şi vei obţine orice-ţi doreşti! Veştile primite pe data de 23 îţi vor schimba strategia financiară, aşa că încearcă să pui la punct un buget realist.

Pe parcursul anului: Colaborările cu oameni creativi îţi vor aduce oportunităţi incredibile. Găseşte-ţi inspiraţia într-o excursie în care te vei aventura în iulie, iar în toamnă fii gata să te îndrăgosteşti. Un nou job te aşteaptă în ianuarie.

Bărbatul Peşti

Băiatul ăsta e gata să sărbătorească — alături de tine! Faceţi-vă de cap împreună, dar nu exageraţi cu bugetul. Până la urmă, dragostea nu costă nimic.

Berbec

Lucrurile sunt pe cale să o ia razna! Relexează-te şi reflectează acum, pentru că viaţa ta va deveni extrem de aglorată atunci când Venus cel sexy şi comunicativul Mercur se mută în semnul tău pe data de 7. Toată lumea îţi va dori compania, dar fii selectivă. Cuvintele tale ar putea fi interpretate greşit când Mercur intră în retrograd pe 23.

Bărbatul Berbec: Se întâmplă multe lucruri în viaţa lui acum, dar e de asemenea momentul potrivit să-i testezi angajamentul faţă de relaţia voastră.

Taur

Chiar ai noroc de o gaşcă incredibilă! Prieteniile pe care le-ai legat te fac să te simţi de milioane. Pregăteşte-te de petrecere cu ocazia Lunii Pline de pe data de 1… şi iarăşi atunci când prietenii vor organiza o surpriză pentru tine! Reîncarcă-ţi bateriile cu o vacanţă liniştită (Netflix şi room service?).

Bărbatul Taur: E tras în milioane de direcţii. Plănuieşte o reuniune romantică la el şi relaxaţi-vă împreună… cum ştiţi mai bine.

Gemeni

Eşti victorioasă! Eforturile tale zilnice sunt pe cale să dea rezultate — în sfârşit! Pe data de 11 va merita să-ţi prezinţi ideile în faţa unor oameni de succes. Foloseşte această perioadă favorabilă pentru a-ţi plănui cei mai importanţi paşi de-a lungul anului — cea mai bună zi e 17.

Bărbatul Gemeni: Are parte de mult succes la serviciu. Chiar dacă e modest, încurajările tale vor însemna mult pentru el.

Rac

Ai impresia că le poţi face pe toate — asta da atitudine! Îţi creezi noi conexiuni incitante care te inspiră. După data de 7, o oportunitate îţi va oferi ocazia de a-ţi exersa energia creativă. Având de partea ta motivaţia şi creativitatea, s-ar putea să atragi o persoană interesantă care nu e „genul tău” de obicei.

Bărbatul Rac: Nu mai vrea să fie un tip „casnic”! Simte nevoia să vadă lumea, să călătorească, şi i-ar plăcea să te ia cu el. Nu-l poţi refuza!

Leu

Schimbările pozitive te iau cu asalt! O schimbare de carieră sau începerea unui nou capitol în viaţa personală te va motiva să faci paşi mari. Nu fi surprinsă dacă data de 28 te prinde super îndrăgostită. Acum că îţi savurezi momentele de mândrie, nu uita să te concentrezi şi pe muncă, astfel încât să fii victorioasă în toate sectoarele.

Bărbatul Leu: Atenţie — e cam iritat. Lasă-l să petreacă ceva timp singur pentru a-şi linişti „demonii”.

Fecioară

Cu o gaşcă de planete în Casa Relaţiilor, fii sigură că iubirea îţi va ieşi în cale! Fă-ţi timp pentru un nou iubit ce va apărea la orizont cu ocazia Lunii Pline de pe data de 1 sau a Lunii Noi, de pe 17. Scapă de aşteptările nerealiste înainte să interacţionezi cu el. Nu ai nevoie de un geamăn, ci de o persoană diferită, care să te provoace!

Bărbatul Fecioară: Te pregăteşti de ceva vreme să discuţi cu el direcţia spre care merge relaţia voastră? Fă-o acum, e pregătit să te audă.

Balanţă

În această lună echilibristica va fi provocarea ta — din fericire, te pricepi de minune la asta! Rămâi calmă şi constantă, şi viaţa ta se va derula perfect. După ce comunicativul Mercur intră în retrograd pe 23 s-ar putea să întâmpini dificultăţi (neînţelegeri sau conflicte), dar dacă încerci să nu iei nimic personal, totul se va rezolva.

Bărbatul Balanţă: Are aşteptări foarte mari, iar asta îl stresează. Demonstrează-i că-i eşti aliat.

Scorpion

Aceasta ar putea fi cea mai glorioasă luna a ta din 2018. Îmbrăţişează spontaneitatea — nu vei regreta achiziţionarea pe ultima sută de metri a acelor bilete la concert. Menţine-ţi buna dispoziţie pe data de 13, când ai o nouă oportunitate de a găsi iubirea. Spre sfârşitul lunii mută-ţi concentrarea spre muncă. Dacă se va ivi vreo problemă, vei fi pregătită să vii cu soluţia salvatoare.

Săgetător

Expresia concentrării îţi vine bine! Nu permite dramelor minore să-ţi distragă atenţia. Cu Marte, planeta acţiunii, în semnul tău până pe data de 17, ai puterea să iei cu asalt orice oportinitate. Curând, şi iubirea va bate la uşă. Ai grijă însă să nu-ţi calci pe coadă potenţialul iubit spre sfârşitul lunii.

Bărbatul Săgetător: Vrea doar momente de linişte. O cină romantică acasă o să vă satifacă pe amândoi.

Capricorn

Funcţionezi la turaţie maximă, aşa că nu lăsa criticile celor din jur să-ţi pună piedici. Oferă-ţi ocazia de a călători la începutul lunii — vei găsi comori ascunse pe drum. Activul Marte se mută în semnul tău pe 17, oferindu-ţi concentrare şi energie maximă. Punctul tău de vedere e important, dar exprimă-l cu delicateţe pentru a nu crea conflict.

Bărbatul Capricorn: E plin de energie şi se plictiseşte. O excursie incitantă va menţine vie pasiunea dintre voi.

Vărsător

Aura ta e la fel de preţioasă ca aurul! Menţine-ţi buna dispoziţie având mai multă grijă de tine. După ce Soarele se mută în agitatul Berbec pe 21, ocupă-te de socializare. Să petreci timp în preajma oamenilor tăi preferaţi îţi va umple inima de bucurie. La sfârşitul lunii alege-ţi cu grijă cuvintele, pentru că Mercur e retrograd şi s-ar putea să-şi bage coada.

Bărbatul Vărsător: Programează-l la o şedinţă de masaj — îţi va mulţumi cu siguranţă!

US martie 2018, de Aurora Tower

Traducere şi adaptare: Teodora Tîrcă

Citeşte mai multe materiale interesante în ediţia de martie a revistei Cosmopolitan.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *