Horoscopul lunii mai 2018

By  | 

În noul număr al revistei Cosmopolitan România, abia scos pe piață, veți găsi numeroase subiecte aprinse, noile tendințe, dar și previziunile astrale, pe care le puteți descoperi și mai jos. Așadar, să vedem ce ne pregătește frumoasa lună de mai:

Taur

Luna aceasta: Pregătește-te: Uranus, planeta care reprezintă schimbările revoluționare, se muta în semnul tău pe data de 15. Direcția ți se va schimba către noi idei și călătorii, dar ai grijă să nu-ți dai peste cap bugetul. și când primești vești mari la sfârșit de lună, asigură-te mai întâi că sursa e una de încredere și gândește-te bine înainte de a acționa. Pe parcursul anului: Ești văzută ca o femeie puternică și echilibrată, dar cu Uranus de partea ta, s-ar putea să șochezi de-a dreptul pe toată lumea. Vei fi ocupată precum o așbinuță la muncă, iar victoriile vor apărea începând cu luna noiembrie. Orice-ar fi, ai încredere în intuiția ta și dă glas ideilor!

Bărbatul Taur

Tipul ăsta e entuziasmat și pregătit de orice. Ambiția îl va ajută să obțină tot ce vrea, mai ales dacă îl sprijini și tu.

Gemeni

Cu Venus, planeta iubirii, în semnul tău până pe data de 19, așteaptă-te la mai multă atenție decât primește de obicei dezvăluirea unei sarcini din familia Kardashian pe Instagram. Iar când Soarele se mută în Gemeni pe data de 20, iubirea va înflori. Totuși, nu o lăsa să-ți distragă atenția de la problemele de zi cu zi: e posibil să apară niște facturi de plătit înainte de iunie.

Bărbatul Gemeni: Fluturaș social + om de casă = toți Gemenii. Îmbrățișează-i personalitatea duală și bucură-te alături de el de nopțile în oraș… și de cele petrecute acasă, pe canapea.

Rac

Ai cale liberă! Dramele care ți-au făcut probleme la muncă vor dispărea după 15, când imprevizibilul Uranus se mută în zona ta profesională. Venus intră în semnul tău pe data de 19, dându-ți o stare de îndrăgosteală — dar nu te grăbi, e posibil să apară o revelație pe data de 25.

Bărbatul Rac: Awww, e super afectuos la sfârșitul lunii, așa că spune-i exact ce-ți dorești, și îți va face pe plac.

Leu

Pregătește pentru o „zdruncinare” profesională pe la sfârșitul lunii. Încearcă să fii pozitivă și să îmbrățișezi toate posibilitățile. Conexiunile vor fi cheia, așa că folosește abilitățile acelea din CV și în viața reală. După data de 20, răsfață-te cu o ieșire în oraș și pregătește-te pentru o Lună Plină sexy pe data de 29.

Bărbatul Leu: Munca îl ține blocat acum. Are nevoie de ajutorul tău pentru a se deconecta — de ce nu-i arăți latura ta obraznică?

Fecioară

Modestia e învechită. Bucură-te de recunoașterea pe care o primești la serviciu — s-ar putea să te propulseze către o nouă oportunitate. Spre sfârșitul lunii, apasă butonul refresh și mergi într-o mini-excursie relaxantă. Odihna te va pregăti pentru veștile importante pe care le vei primi pe 23.

Bărbatul Fecioară: E tot un zâmbet. Celebrează-i victoriile organizând o cină sexy… cu desertul lui preferat.

Balanță

Preia frâiele — e timpul pentru acțiune! Dacă ai fost cuminte, opoziția dintre Soare și Jupiter de pe data de 8 s-ar putea să se dovedească favorabilă pentru tine. La sfârșitul lunii, o relație dificilă s-ar putea clarifica. Dacă e timpul să treci peste, ia-ți o mică vacanță și uită de toate grijile.

Bărbatul Balanță: Nu e într-o dispoziție prea bună. Dacă-l faci să vorbească despre ceea ce-l frământă, își va reveni.

Scorpion

E timpul pentru intimitate. Când Soarele i se opune lui Jupiter pe data de 8, vei cunoaște un tip nou sau te vei apropia mai mult de cel cu care ieși acum. Luna Nouă de pe data de 15 va aduce claritate în ceea ce privește statusul tău amoros. La sfârșit de mai, vei avea o revelație cu privire la viitorul tău.

Bărbatul Scorpion: E super excitat, dar dacă nu e dispus să-și arate și latura romantică, poate nu e pentru tine.

Săgetător

Ești foarte aproape de o victorie absolută. E agitație la muncă, dar ai o structură mai clară (o schimbare de la spontaneitatea obișnuită). Vei găsi motivația necesară pentru a începe un obicei sănătos pe data de 11. Sfârșitul lunii este rezervat romantismului, cu Luna Plină care intră în semnul tău pe 29. Se întâmplă o dată pe an, așa că profictă la maximum!

Bărbatul Săgetător: Te va surprinde cu un gest romantic la sfârșitul lunii — bucură-te de setea lui pentru iubire!

Capricorn

Luna aceasta e foarte sexy pentru tine. Dacă ești single, acceptă mai mult decât o singură invitație în oraș, și vezi cine te surprinde plăcut. Toate semnele arată că pe data de 11 vor ieși scântei. După data de 19, când Venus se mută în zona relațiilor, vei primi exact ceea ce îți dorești. Doar ai grijă să nu neglijezi munca.

Bărbatul Capricorn: E foarte serios acum, dar nu-ți va rezista dacă îi zâmbești obraznic.

Vărsător

Uită temporar de rațiune și ascultă-ți cu atenție inima și intuiția — în special pe data de 11. Viața va deveni mai ușoară și mai incitantă după ce Soarele se mută în Gemeni pe data de 20. În preajma Lunii Pline de pe 29, un prieten ți-ar putea mărturisi că te place.

Bărbatul Vărsător: Ceva îl frământă, dar nu te molipsi cu starea lui mohorâtă. Mai bine ascultă-l cu atenție ca să-ți dai seama ce se întâmplă.

Pești

Lasă-ți pasiunea să te ghideze către răsfăț personal. Noi oportunități te așteaptă în jurul datei de 15. Ai încrede în instinct, dar nu fi prea impulsivă — informațiile pe care vei primi ulterior îți vor schimba perspectva asupra lucrurilor. Odată ce ajungi la sfârșitul lunii, busola interioară te va ghida spre calea cea bună.

Bărbatul Pești: Ajută-l să se deconecteze invitându-l într-o mini-vacanță romantică.

Berbec

Poți răsufla ușurată! În sfârșit, imprevizibilul Uranus iese din semnul tău pe data de 15, ceea ce înseamnă că în sfârșit vei avea parte de mai multă stabilitate. Pregătește-te, vei fi foarte ocupată, dar într-un sens bun. După ce Soarele se mută în Gemeni pe 20, vei primi o grămadă de invitații tentante.

Bărbatul Berbec: Având în vedere cât e de ocupat, putem spune că e foarte Zen. Recompensează-l cu alinturi în dormitor.

 

US mai 2018, de Aurora Tower

Traducere și adaptare: Teodora Tîrcă

Citește și: Destinaţia de vacanţă ideală în funcţie de zodia din horoscop

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *