Horoscopul lunii iulie!

By  | 

Horoscopul lunii iulie – astrele s-au aliniat exact ca pentru vacanţă!

Rac

Te simţi fabulos, nu-i aşa? Era şi timpul! Luna Nouă de pe data de 12 aduce o eclipsă solară, ceea ce înseamnă că tot ce începi acum va cunoaşte succesul. Când Venus se conectează cu visătorul Neptun în jurul datei de 24, s-ar putea să ai parte de o noapte surprinzătoare cu un tip nou.

Pe parcursul anului: Acesta e cel mai bun an pentru iubire. Dacă eşti single, cineva sexy care te sprijină o să vrea să deveniţi un cuplu în luna Septembrie. Dacă eşti deja cuplată, relaţia voastră va deveni mai serioasă. În luna decembrie ai parte de victorii la serviciu. Yay!

Bărbatul Rac

Te va cuceri cu atitudinea lui jucăuşă şi relaxată. Bonus: va scoate la suprafaţă aceleaşi trăsături şi în cazul tău.

Leu

Încrederea ta e la nivel de Cardi B, adică la maximum! Cu Venus în semnul tău până pe data de 9, emani o atracţie irezistibilă. Lucrurile iau o întorsătură distractivă când Soarele se mută în semnul tău pe 22, urmat de eclipsa de Lună Plină din zona relaţiilor de pe 27. De ce nu faci primul pas către cineva important pentru tine?

Bărbatul Leu: Are o dispoziţie foarte sexy acum. Stimulează-i puţin ego-ul şi te va copleşi cu atenţie.

Fecioară

Telefonul tău va suna continuu după 9, când Venus se mută în semnul tău. De atunci şi până pe 6 august, vei fi cea mai tentantă domnişoară din tot zodiacul. Ziua de 24 poate deveni foarte specială — e posibil să găseşti iubirea când Neptun se mută în zona relaţiilor.

Bărbatul Fecioară: E greu să-i spui nu când îţi zâmbeşte fermecător, aşa că ia parte la distracţie. Nu vei regreta!

Balanţă

Poţi să te linişteşti, pentru că oportunităţile nu întârzie să apară la serviciu — mai ales în jurul datei de 12, cu ocazia eclipsei solare — aşa că asigură-te că te îmbraci elegant. Fii răbdătoare în cazul în care apar nişte neînţelegeri între tine şi prietena ta pe data de 26. Dacă o asculţi mai degrabă decât să dai lecţii, lucrurile se vor calma destul de repede.

Bărbatul Balanţă: E pe cale să pună mâna pe promovarea aceea la care visa. Speră că vei sărbători alături de el.

Scorpion

Pentru tine începe o lună de 5 stele! Ziua de 5 va aduce veşti mari, pe care le vei sărbători cu o aventură spontană. Te vei întoarce cu bateriile încărcate şi gata de o nouă mişcare, fie la muncă ori acasă. Eclipsa lunară de pe 27 aduce vibe pozitiv, aşa că ascultă-ţi instinctul.

Bărbatul Scorpion: E nerăbdător să facă o schimbare în viaţa lui. Încurajează-l să creadă în el.

Săgetător

Nimeni nu e mai „pe probleme” decât tine luna asta, şi vei vedea că merită pe data de 9, când Venus se mută în zona faimei şi a succesului.  Recompensează-te cu o mică excursie la sfârşitul lunii, dar fă-ţi un plan concret, pentru că Mercur şi Marte vor fi în retrograd începând cu 26, şi îţi pot strica itinerariul.

Bărbatul Săgetător: Nu e cel mai afectuos momentan. Ocupă-te de tine — îşi va reveni în curând.

Capricorn

Lucrurile merg strună până la eclipsa solară de Lună Nouă de pe 12, când cineva nou apare în viaţa ta şi îţi schimbă perspectivele. Dacă ai planuri să te muţi într-un alt loc în jurul datei de 24, vei găsi cu siguranţă ceea ce cauţi.

Bărbatul Capricorn: Shakespeare nu-l poate întrece atunci când îşi pune mintea la contribuţie ca să te cucerească, aşa că pregăteşte-te să fii luată prin surprindere.

Vărsător

Primeşti veşti mari legate de carieră pe data de 5, iar entuziasmul tău va atinge cote maxime. Totuşi, menţine-ţi calmul şi fii la fel de echilibrată ca de obicei. Eclipsa de Lună Plină de pe 27 va aduce o discuţie dramatică cu cineva important, care te va ajuta să descoperi o iubire profundă. Pregăteşte-te să-ţi muţi mobila la el.

Bărbatul Vărsător: Sentimentele lui sunt puternice, iar luna asta va găsi o modalitate de a le comunica.

Peşti

Starea de fericire ţi se potriveşte! O vei experimenta din plin când Venus se mută în zona relaţiilor pe data de 9. Eclipsa de Lună Nouă de pe 12 e în zona iubirii adevărate, accentuând romantismul. Dar atenţie la neatenţie, pentru că Mercur intră în retrograd pe 26.

Bărbatul Peşti: E într-un mood romantic, şi singura lui ţintă eşti tu.

Berbec

Pune-ţi pantaloons de adult: e timpul să iei decizii importante. În primul rând, fă acel pas decisiv în carieră. Planeta ta, asertivul Marte, este retrograd toată luna, ceea ce înseamnă că totul va căpăta sens, însă într-un ritm lent. După 22, când Soarele intră în Leu, vei primi o declaraţie de iubire de la un amic, care te va lua pe nepregătite.

Bărbatul Berbec: Toate lucrurile acestea la care trebuie să se gândească îl copleşesc. Are nevoie de tine.

Taur

Ai fost într-o continuă agitaţie până acum, aşa că spune da relaxării şi bucură-te de viaţă aşa cum trebuie. Ziua de 11 e deosebit de sexy, pentru că planeta ta, Venus, îşi uneşte forţele cu inovatorul Uranus în semnul tău. Fii deschisă către oamenii care nu sunt genul tău la prima vedere — te-ai putea distra de minune. Pe data de 26 vei primi veşti bune legate de carieră.

Bărbatul Taur: Ajută-l să se deconecteze de la muncă invitându-l într-o vacanţă distractivă, chiar dacă e vorba doar despre un weekend.

Gemeni

Primeşti numai veşti bune. O excursie înainte de 11 îţi va ridica moralul, însă adevărata sursă de entuziasm va fi o oportunitate deosebită în carieră, care va veni spre tine la mijlocul lunii. Încearcă să pui la punct toate detaliile înainte ca planeta ta, Mercur, să intre în retrograd.

Bărbatul Gemeni: Savurează din plin fiecare moment, aşa că fă-i viaţa şi mai frumoasă oferindu-i ceva mai multă atenţie.

LIFE horoscop

US iulie, de Aurora Tower

Traducere şi adaptare: Teodora Tîrcă

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *