Horoscopul lunii februarie

By  | 

Vărsător

Munceşti din greu, şi e momentul perfect să-ţi transformi viziunile în realitate. Luna Nouă din semnul tău — o eclipsă solară parţială pe data de 15 — îţi oferă oportunitatea de a-ţi manifesta dorinţele. După ce Soarele se mută în Peşti pe data de 18, te gândeşti mai mult la bani. Păstrează-ţi conexiunile cu oameni importanţi, şi s-ar putea să ai parte de victorii mari.

Pe parcursul anului: Vei fi recunoscătoare pentru toate lucrurile bune din viaţa ta, pentru familie şi pentru prietenii adevăraţi. Pregăteşte-te pentru o oportunitate profesională incredibilă în mai, apoi răsfaţă-te şi relaxează-te alături de prieteni în toamnă. Iubirea îţi va da fiori în martie, iunie şi decembrie.

Bărbatul Vărsător

Ed Sheeran, 17 februarie 1991

Pentru bărbaţii Vărsător se întrevăd mari oportunităţi la orizont. Încurajările şi sprijinul tău îl vor ajuta să-şi urmeze pasiunile. Puneţi-vă centurile de siguranţă — va fi o cursă incitantă!

Peşti

Ai o imaginaţie fabuloasă — nu o irosi! La începutul lunii, petrece timp acasă relaxându-te şi reflectând la ideile tale, pentru a-ţi pune la treabă creativitatea. Odată ce Soarele se mută în semnul tău pe data de 18, ieşi în lume şi împarte cu ceilalţi strălucirea de care te bucuri. Energia ta creativă va atrage oameni minunaţi.

Bărbatul Peşti: Nu e prea bine dispus, dar dacă îl convingi să vorbească despre visurile sale va deveni dintr-odată entiziasmat.

Berbec

Uneori, lucrurile pur şi simplu merg strună! Viaţa ta socială e înfloritoare, aşa că acceptă orice invitaţie la vreo petrecere — mai ales pe data de 15, când e Lună Nouă — şi minunează-te văzând cum cercul tău de prieteni creşte tot mai mult. Spre sfârşitul lunii alege liniştea, programând o zi de răsfăţ la spa sau meditând. Acel vibe zen ar putea atrage o confesiune de iubire pe 21.

Bărbatul Berbec: Se simte pierdut. Oferă-i afecţiune şi încurajează-l să iasă mai mult în lume — asta îl va ajuta să-şi clarifice gândurile.

Taur

Continuă să străluceşti! O nouă conexiune îţi va oferi o oportunitate norocoasă la muncă pe data de 8. Nu e nicio ruşine să cheltuieşti mai mult dacă bugetul îţi permite, dar asigură-te că investiţia e una inspirată. Spre sfârşitul lunii, celebrează-ţi triumful cu vechii prieteni. Ei sunt sistemul tău de sprijin, şi te vor ajuta să-ţi menţii atitudinea de învingătoare!

Bărbatul Taur: Munceşte din greu. Ai grijă de el, încurajează-l, şi relaţia voastră va trece la un nou nivel.

Gemeni

E timpul să-l laşi liber pe nomadul din tine. Plănuieşte o vacanţă într-un loc nou chiar acum! Călătorind, vei fi mai inspirată, mai creativă, şi îţi vei face noi prieteni. Doar asigură-te că nu neglijezi munca, pentru că se întâmplă multe lucruri în sectorul profesional. Concentrează-te pe munca în echipă, şi s-ar putea să ai partea de o mare victorie pe data de 21.

Bărbatul Gemeni: O excursie spontană îl va scoate din rutină şi, în plus, o să vă apropie şi mai mult…

Rac

Ia-o mai uşor luna asta. În loc să-ţi grăbeşti următoarea mişcare, opreşte-te şi reflectă un pic asupra lucrurilor. După eclipsa de Lună Nouă de pe data de 15, te vei simţi eliberată şi gata de acţiune — mai ales la muncă. Apoi relaxează-te cu o excursie incitantă la sfârşitul lunii.

Bărbatul Rac: Are multe pe cap, şi nu e prea vesel. Dacă eşti răbdătoare şi îl asculţi, îşi va deschide inima.

Leu

Eşti pregătită pentru o porţie de trecut. Ceva care ţi-a dat viaţa peste cap anul trecut în august, se va întoarce pentru runda a doua. Înainte să intri din nou în ring, fii sigură că ştii exact ce-ţi doreşti. S-ar putea să fie vorba despre o schimbare în carieră — orice-ar fi, ar trebui să te facă fericită. Instinctul îţi va da indicii, mai ales în jurul datei de 25.

Bărbatul Leu: Dacă nu aţi avut încă discuţia care te frământă, acum e timpul să-l abordezi. E deschis şi pregătit să te asculte.

Fecioară

Dovedeşti că multitaskingul e posibil. La începutul lunii te ocupi de chestii administrative — facturi, liste, cumpărături şi alte chestii pe care le fac adulţii. După ce vei scăpa de aceste griji, te vei simţi ca o campioană. Planeta iubirii se mută în zona relaţiilor pe 10, ceea ce înseamnă că vei avea parte de momente sexy. Single? Cupidon îţi face o vizită.

Bărbatul Fecioară: E super îndrăgostit. Lasă-l să te alinte, să te scoată în oraş şi să te trateze ca pe o regină.

 

 

 

Citeşte continuarea articolului în ediţia de februarie a revistei Cosmopolitan Romania.

Traducere şi adaptare: Teodora Tîrcă

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *