Horoscopul lunii decembrie

By  | 

Săgetător

Viața ta va deveni mai ușoară după ce pragmaticul Saturn iese din semnul tău pe 19. Orice te-a supărat până acum va începe să se disipeze. Gândește-te la tot ce ai învățat și apoi treci peste. În cea mai mare parte din lună Mercur e retrograd, ceea ce te va ajuta să-ți folosești intuiția. Așa că, orice-ar fi, ai încredere în instinctele tale.

Pe parcursul anului: Vei reuși să echilibrezi proiectele incitante cu o viață socială de invidiat. Viața ta amoroasă va înflori în februarie și aprilie, iar iulie îți va aduce succes în plan profesional. Farmecul tău personal te ajută să cucerești tot anul.

Bărbatul Săgetător: Spontaneitatea și inteligența sunt foarte importante pentru el. O întâlnire în aer liber alături de gașcă îi va prii de minune, pentru că îl provoacă să te impresioneze.

Capricorn

E timpul să-ți exersezi puterea voinței. Toată lumea se distrează acum, dar nu lăsa petrecerile să te distragă de la țelurile tale. În jurul datei de 10, rezistă tentațiilor din afară alegând o seară relaxată de Netflix. Când planeta ta, pragmaticul Saturn, se mută în semnul tău pe data de 19, te vei simți reîncărcată cu energie și gata să realizezi ceva epic.

Bărbatul Capricorn: Se întrezărește o mare oportunitate pentru el. Oferă-i sprijinul tău în timp ce încearcă să lămurească totul.

Vărsător

Viața ta amoroasă e foarte fierbinte. Luna asta nu vei putea scăpa de romantism, în special pe 3 și 20. Ai grijă, însă, la tipii care nu te iau cu adevărat în serios. Dacă ești deja într-o relație, semnele arată că în viața voastră socială vor intra niște oameni foarte interesanți. Pe la sfârșitul lunii, ia o pauză și distrează-te așa cum n-ai mai făcut-o de mult timp.

Bărbatul Vărsător: E nerăbdător să ieșiți în oraș, așa că ia-o ca pe o șansă de a te conecta cu prietenii lui. Cheers!

Pești

Tot ce ai îndurat până acum îți va aduce rezultatele pe care le visai. Venus se mută în zona faimei și a succesului pe data de 1, așa că vei ieși victorioasă la serviciu. În jurul datei de 9 vei avea parte de o aventură, peste hotare sau chiar în orașul tău. Întoarce-te la familie spre sfârșitul lunii, ca să sărbătoriți împreună.

Bărbatul Pești: și el se descurcă de minune la muncă. Dă-i și mai multă încredere, ca să continue șirul de victorii.

Berbec

Ieși din oraș! Luna Plină de pe data de 3 încurajează călătoriile pentru tine (chiar și în orașul vecin!). Fii atentă la confuziile ce se pot isca în jurul datei de 15, când Mercur retrograd se ciocnește cu Venus. Un succes în carieră poate sosi spre sfârșitul lunii, așa că nu rata evenimentele de socializare.

Bărbatul Berbec: Are nevoie de o evadare. Propune-i o mică excursie în doi sau măcar o zi întreagă de îmbrățișări.

Taur

Ai încredere în instinctul tău. S-ar putea să se ivească ceva probleme financiare pe data de 3, așa că fii precaută în privința colaborărilor care nu-ți miros a bine. Viața ta amoroasă se va înfierbânta pe data de 9, dar trebuie să știi exact ce cauți. Nu-i lua în seamă pe trișori, ai nevoie mai degrabă de cineva care e în stare să-și ia un angajament.

Bărbatul Taur: E ușor irascibil zilele astea. Dă-i spațiu, și își va rezolva singur problemele.

Gemeni

Ești cu adevărat fermecătoare pe durata sărbătorilor. Flirtează toată luna, dar mai ales pe data de 3, când are loc singura Lună Plină din an în semnul tău! Scânteile se vor aprinde imediat, așa că fii 100% sigură că vrei să-ți iei angajamentul. Nu neglija nici zona profesională, pentru că progresele tale se vor traduce în bani mai mulți.

Bărbatul Gemeni: Are chef de joacă — dacă nu cu tine, treci peste și caută un tip care te ia în serios.

Rac

Ești de neoprit luna asta! Vei primi o grămadă de laude la muncă pe data de 10 — folosește acest boost de încredere pentru a ieși din zona de confort. Când Marte se mută în zona dragostei adevărate pe data de 9, vei avea parte de oportunități romantice. Acceptă orice invitație, mai ales după 21.

Bărbatul Rac: Nici măcar chestiunile legate de job nu-i pot distrage atenția de la tine. O cină romantică la lumina lumânărilor va duce relația la următorul nivel.

Leu

Strălucești ca o stea! Ești happy și generoasă de sărbători, când te vei reuni cu toți oamenii dragi din viața ta. Nu lăsa confuziile să-ți strice dispoziția pe data de 12, când Soarele se ciocnește cu Mercur retrograd. Dă-ți voie să te relaxezi pe 24.

Bărbatul Leu: Muncește din greu ca să te impresioneze, așa că arată-i apreciere după scapi de la birou.

Fecioară

Prietenia îți aduce o dispoziție de zile mari. Du până la capăt ideea de a da o petrecere cu toată gașca. Rămâi flexibilă în timp ce planeta ta, Mercur, e retrograd de pe 3 până pe 22. Nu te îngrijora, după data de 19 tensiunile familiale vor dispărea, la timp pentru o masă delicioasă cu cei dragi.

Bărbatul Fecioară: Se simte copleșit de toată agitația sărbătorilor. Plănuiți o vacanță liniștită în doi.

Balanță

Ești înzestrat cu abilități sociale ce îți vor fi de mare folos după data de 1, calendarul tău fiind super încărcat de petreceri incitante. După data de 18 e posibil să te decizi să pleci din oraș, dar te vei întoarce la timp pentru a sărbători Crăciunul cu cei dragi.

Bărbatul Balanță: Are o listă lungă cu priorități. Reamintește-i că tu ești pe primul loc.

Scorpion

Pregătește-te să tai sarcini de pe listă. Prioritizează până pe 9, când energia ta va fi la cote maxime. Ce mai primești luna asta? Mai mulți bani, yay! Portofelul tău va fi fericit după data de 19, când strictul Saturn se mută în zona câștigurilor financiare, ajutându-te să câștigi și să economisești bani.

Bărbatul Scorpion: E foarte asertiv luna asta, așa că așteaptă-te la niște sesiuni de wrestling între așternuturi.

US dec/by Aurora Tower/ Traducere și adaptare: Teodora Tîrcă

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *