Horoscopul lunii aprilie 2018

By  | 

O nouă lună, un nou context astral de care e bine să ţinem cât de cât seamă ca să înţelegem multe dintre lucrurile care ni se vor întâmpla în luna aprilie.

Berbec

Curaj, eşti pe cale să ai parte de mult succes! Dacă întâmpini obstacole când planeta ta, activul Marte, se uneşte cu Saturn cel disciplinat pe data de 2, foloseşte-le ca pe o oportunitate de recalibrare. Vei primi veşti bune în prima parte a lunii, dar întreprinde nimic până nu iese Mercur din retrograd, pe data de 15.

Pe parcursul anului: Uranus, planeta surprizelor, părăseşte în sfârşit semnul tău în mai, după 7 ani. Acum e momentul să faci schimbările la care visezi de ceva vreme. Iniţiază câteva flirturi în mai şi noiembrie — până în ianuarie vei începe un nou capitol.

Bărbatul Berbec

Tipul ăsta are planuri mari. Menţine-l cu picioarele pe pământ, astfel încât să se concentreze pe acele ţeluri care îi aduc adevăratul succes.

Taur

Simţi vreo furnicătură? Fii vigilentă, pentru că intuiţia ta e extrem de activă în aprilie. Data de 10 e ideală pentru a te deschide unor noi posibilităţi. Dar dacă plănuieşti să călătoreşti, aşteaptă-te la ceva confuzii, pentru că Mercur e retrograd până pe 15.

Bărbatul Taur: E mai închis în el decât de obicei. Programează un masaj în cuplu — acest răsfăţ vă ajută să vă reconectaţi.

Gemeni

Viaţa ta socială înfloreşte, şi ai şansa să-ţi faci noi prieteni. Pentru că planeta ta, Mercur, e în retrograd, e posibil să reiei legătura şi cu vechi prieteni. Vei avea parte de oportunităţi profesionale, dar ia în considerare implicaţiile financiare înainte să acţionezi. Când Venus se mută în semnul tău pe data de 24, pregăteşte-te pentru multă iubire!

Bărbatul Gemeni: Îi place să iasă afară, la distracţie, dar se va întoarce la tine negreşit.

Rac

Lucrurile se clarifică în sfârşit. Eforturile pe care le-ai depus în ianuarie, atât la serviciu, cât şi în viaţa socială, dau roade acum. Distrează-te că gaşca pe data de 19, când Soarele se mută în zona activităţilor de grup. Viziunea ta creativă te va ghida către un nou triumf.

Bărbatul Rac: Munca e toată lumea lui acum. Arată-i că îţi e dor de el — dacă nu reacţionează, poate e cazul să treci mai departe.

Leu

În sfârşit, vacanţă! Visezi de ceva vreme la o pauză, aşa că relaxează-te şi bucură-te de vremea frumoasă. Începutul lunii e ideal pentru noi aventuri, doar asigură-te că pui foarte bine la punct toate detaliile, pentru că Mercur e retrograd până pe 15. După 19, întoarce-te la ambiţiile tale — munca îţi va fi răsplătită.

Bărbatul Leu: Cineva se simte spontan. Sugerează-i o vacanţă în doi care să-l inspire!

Fecioară

Ambiţia ta e de admirat! Ai o grămadă de planuri mari, dar încearcă să te concentrezi doar pe câteva — cele care sunt cu adevărat importante pentru tine. Vei reflecta mult în perioada asta, mai ales că planeta ta, Mercur, este retrograd. Luna Plină de pe data de 29 îţi aduce o grămadă de oportunităţi, însă până atunci meriţi o mică vacanţă.

Bărbatul Fecioară: E într-o fază de instrospecţie, şi are nevoie de înţelepciunea ta pentru a se cunoaşte mai bine.

Balanţă

Cine îţi e prieten cu adevărat? Începe luna prioritizând relaţiile pozitive. În jurul datei de 10 vei fi mai vulnerabilă decât de obicei, şi s-ar putea să fie nevoie să identifici nişte obiceiuri emoţionale nesănătoase. Noile revelaţii vor face loc pentru cineva special în viaţa ta, iar lucrurile ar putea evolua rapid!

Bărbatul Balanţă: Acum ţi se poate părea un mister personificat, dar cuvând vei primi toate răspunsurile!

Scorpion

Luna asta cerul va fi senin pentru tine. Toată munca pe care o depui îţi aduce recompense semnificative. Cele mai însorite zile ale tale implică munca în echipă, dar e posibil să existe câteva probleme de comunicare până ce Mercur iese din retrograd, pe data de 15. Pe data de 29, Luna Plină îţi aduce iubirea la picioarele tale.

Bărbatul Scorpion: Ştii deja că e un tip pasional. Provoacă-l să-ţi împărtăşească fanteziile.

Săgetător

Consideră-te cea mai norocoasă tipă din lume! Mercur este retrograd până la mijlocul lunii, ceea ce înseamnă că o iubire mai veche se va întoarce la tine. Luna Nouă de pe data de 15 e deosebit de romantică, aşa că fii pregătită pentru fluturaşi în stomac. La muncă, asigură-te că eforturile tale sunt remarcate.

Bărbatul Săgetător: Scânteii sunt în aer, iar el e vrăjit de tine. Dacă simţi la fel, nu ezita să-i arăţi asta.

Capricorn

Viaţa ta e plină acum! Deconectează-te de toată nebunia asta, ca să te asiguri că mergi în direcţia bună. În plus, ascultă-i pe prieteni atunci când apelează la tine, în jurul datei de 10. Până la sfârşitul lunii, lucrurile se mai liniştesc şi ai parte şi de un pic de romantism.

Bărbatul Capricorn: Nu-l ţine în loc, însoţeşte-l în această cursă nebună. Dar dacă îţi dai seama că nu-ţi place destinaţia, coboară din tren.

Vărsător

Cum reuşeşti să faci toate astea? Eşti o adevărată expertă în multitasking, dar asigură-te că nu laşi vreun detaliu important pe dinafară. Cu Mercur retrograd până pe 15, verifică totul de mai multe ori şi organizează-te cât de bine poţi. Ascultă-ţi intuiţia, mai ales pe data de 18. La sfârşitul lunii reconectează-te cu familia.

Bărbatul Vărsător: E puţin irascibil şi are nevoie de tine, aşa că nu-l refuza dacă îţi propune un weekend relaxat acasă.

Peşti

Alungă detaliile care îţi distrag atenţia, astfel încât să ai mai mult timp pentru a-ţi îndeplini scopurile. Concentrează-te pe finanţe cât Mercur e retrograd în prima parte a lunii, apoi stabileşte-ţi nişte ţeluri financiare. Distrează-te cu prietenii, dar rezistă tentaţiei de a cheltui prea mult.

Bărbatul Peşti: Tânjeşte după lucruri simple, aşa că ţine-l de mână şi priveşte-l în ochi.

US aprilie 2018, de Aurora Tower

Traducere şi adaptare: Teodora Tîrcă

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *