Horoscop vara 2018 – dragoste și sex

By  | 

Vara vine cu petreceri, concedii și multă distracție, dar și cu multe ocazii de a cunoaște oameni noi. Deseori, prieteniile se transformă într-o iubire de vară sau chiar o relație de lungă durată, iar fetele care sunt single abia așteaptă vara pentru a-și cunoaște perechea.

Verifică horoscopul verii 2018 pentru dragoste și sex pentru a afla ce ți-au pregătit astrele.

Berbec

Vei cunoaște un semn de aer (sperăm că o balanță, pentru cea mai bună conexiune). Această persoană a fost blocată într-o rutină recent și se simte prinsă într-un fel sau altul. Și cu berbecii poți avea noroc vara aceasta.

Este posibil să întâlnești viitorul partener într-un loc conectat cu lucrurile practice, materiale, cum ar fi o bancă sau un magazin de mobilă și decorațiuni. Va avea nevoie de ajutor și tu i-l vei oferi, iar în felul acesta vă veți apropia.

Taur

Și femeile născute în zodia taur au noroc vara aceasta cu balanțele. Persoana aceasta tocmai a avut o dispută legală pe care a câștigat-o, fapt care te atrage, pentru că îți arată că se descurcă bine sub presiune.

Îl vei cunoaște într-o călătorie – de obice fel, nu neapărat într-o vacanță; poate fi vorba de drumul până la birou. Vei fi ocupată, dar îți va atrage atenția într-un fel.

Gemeni

Vei cunoaște o persoană născută într-o zodie de foc, te care te vei simți imediat contectată. Nu doar că vei fi atrasă fizic, ci veți avea foarte multe în comun.

Îl vei cunoaște într-un loc neinteresant și plictisitor. Va apărea acolo din senin și îți va atrage atenția încă de când intră.

Rac

De data aceasta nu este o persoană pe care abia ai cunoscut-o, ci una care se întoarce în viața ta.

Chiar dacă nu mai păstrați legătura, îl vei întâlni din nou într-un loc care vă aduce aminte de visele sau obiectivele voastre comune de viitor, ceea ce vă amintește câte lucruri aveați în comun.

Leu

Te vei apropia de un rac sau un scorpion. Și în cazul tău e posibil să fie cineva pe care l-ai mai cunoscut sau cu care ai avut o legătură.

Reconexiunea are elemente educaționale, deci v-ați putea întâlni la un curs, un atelier sau o reuniune de clasă.

Fecioară

Astrele sugerează că te vei apropia de un berbec, care ar fi o pereche potrivită pentru tine.

Îl vei cunoaște cu siguranță în vacanță, iar prima impresie nu va fi una bună. Totuși, petrecând mai mult timp alături de el, vei descoperi că îți plac multe lucruri la el.

Balanță

Dacă vei începe o relație vara aceasta va fi cu siguranță cu un semn de pământ. Îi vei admira determinarea și convingera solidă pe care o are cu privire la faptul că poate obține ce vrea.

Îl vei cunoaște într-un mediu care ar trebui să fie distractiv, dar unde te plictisești. Când nu simți că te distrezi (deși ar trebui să o faci), aruncă un ochi în jur și îl vei vedea!

Scorpion

Este vorba de un semn de foc pe care îl știi din vedere – de la birou sau poate un coleg din alt an.

Îți va atrage atenția într-un mediu cu care ești obișnuită și în care te simți confortabil.

Săgetător

Vei cunoaște o persoană născută într-un zodie de aer. Se află într-o „pauză de relații” sau se recuperează dintr-o boală, iar tu îi vei oferi o binevenită doză de pozitivitate.

Îl vei cunoaște la birou sau într-un loc unde îți petreci timpul cu unul din hobby-urile tale și vei simți că e dragoste la prima vedere.

Capricorn

Vara aceasta vei cunoaște un leu pe care îl vei admira pentru rezistența și succesul său. Va fi o sursă de putere pentru tine.

Din păcate, îl vei cunoaște atunci când are o altă legătură, însă partea bună e că încearcă să iasă din ea. Așteaptă până când este single, apoi te poți apropia de el.

Vărsător

Vei cunoaște un semn de pământ cu care ai avut o legătură în trecut care nu a funcționat. Însă lucrurile se pot schimba de data aceasta!

Este vorba de un fost iubit, un fost coleg de școală sau birou sau poate un prieten de-al unui prieten.

Pești

De data aceasta este o persoană care încearcă să treacă peste un moment neplăcut din partea sa. Vă veți apropia mulțumită empatiei tale.

E posibil să vă cunoașteți la un picnic, pe plajă sau în vacanță.

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Kerry Ward)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *