Horoscop Scorpion: Semne clare că e sezonul nostru!

Suntem în plin sezon al zodiei Scorpion și, dacă nu ți-ai dat seama, nici nu ai nevoie de Horoscop ca să simți asta ca nativă a acestei zodii, sunt supracalificată să îți explic eu, mai jos. În plus, ți-am pregătit și un set de sfaturi despre cum să ai de-a face cu noi. Să nu zici că nu ți-am spus. 

Hei, sunt eu, un simplu Scorpion care vrea să te avertizeze că ne aflăm în plin sezon al Scorpionilor — și că noi suntem, bineînțeles, cel mai COOL semn al zodiacului. Adevărul este că suntem cunoscuți ca fiind foarte răzbunători — noi nu uităm dacă ne-ai făcut ceva rău (chiar dacă a fost acum 100 de ani), posesivi (noi chiar ținem la ce iubim) și cu un apetit sexual nebun (cum ar putea fi ăsta un lucru rău?).

Vestea bună este că există leac pentru nebunia asta a noastră și, mai mult decât atât, să știi că nu te vom da vreodată la o parte — pentru că noi mergem până în pânzele albe pentru cei pe care îi iubim! Pe scurt, merităm orice efort din partea ta și nu este chiar așa de greu să coexiști cu noi. Legat de chestia asta, știi prea bine că nu o să uit să îți amintesc puțin mai târziu că „Ți-am spus eu!” Și ca să vezi cât de bună sunt la suflet, îți las mai jos cu ghid de sfaturi practice despre cum să ai de-a face cu un Scorpion, indiferent dacă crezi în Horoscop sau nu.

Cum să fii mereu în grațiile noastre:

Regula 1: Evită să te joci aiurea cu noi

Fondatoarea site-ului The Hoodwitch, Bri Luna spune despre Scorpioni „Admir dragostea loială a unui Scorpion, dar dacă îi calci pe bătături o să te distrugă instantaneu”. Cea mai bună soluție de a ține un Scorpion aproape în condiții de fericire este să fii 100% onest. De asemenea, astrologul Lisa Stardust spune că Scorpionii nu au loc în sufletul lor pentru relațiile alea false.

Regula 2: Arată-te vulnerabilă și îți vom aprecia sinceritatea

Scorpionii sunt în stare să uite, să ierte, să aibă încredere doar în cei care pot evolua alături de ei. Nu le poți forța vreun sentiment, trebuie să le câștigi încrederea prin sinceritate ca să te poată înțelege și să îți poată arăta toată compasiunea lor.

Regula 3: Nu veni cu drame false

Scorpionii te vor mânca de viu dacă vii cu drame la ei. Dacă ești supărat pe vreun Scorpion trebuie doar să te exprimi într-o simplă frază, atât cât să te faci înțeleasă.

Regula 4: Construiește încrederea

Atâta timp cât încrederea este mutuală, orice Scorpion se aruncă și în foc pentru tine… dar doar dacă încrederea reciprocă există și este totală. Chiar dacă poate nu vor fi mereu de acord cu tine, te vor apăra cu orice preț.

Regula 5: Sari peste small talk…

Așa cum am scris la început, această zodie iubește să trăiască profund din multe puncte de vedere – te poți trezi dezvăluind unele dintre cele mai mari secrete ale tale chiar de la prima întâlnire cu ei. Ceea ce îi poate face și mai atrăgători pentru tine.

Regula 6: …dar să nu îi forțezi vreodată să iasă din zona lor de confort

„Scorpionii sunt secretoși nativi”, spune Renee Watt, gazda podcast-ului Witch Doctorate. „Dacă îi iscodești să îți spună chestii, vor considera că ești băgăcioasă. Se vor proteja foarte bine dacă o sa simtă că îi forțezi să se destăinuiască aiurea.”

Scorpion

9 Semne clare că suntem în sezonul zodiei Scorpion (chestii pe care nu le auzi la Horoscop):

1 Ești la fel de excitată ca și când tocmai te-ai fi sărutat pasional timp de o oră cu cineva de care-ți place mult dar, de fapt… nici măcar n-ai atins vreo altă persoană. Și, de fapt, ești în supermarlet, la raionul de legume.

2 Ai amestecat pachetul de cărți de tarot și ai tras una. Ai nimerit Moartea. Ai reamestecat și ai tras din nou. Tot Moartea. Mai tragi și a treia oara – TOT Moartea.

3 Anulezi o întâlnire cu cineva cu care te mai vazuseși o dată înainte și te-ai simțit bine, dar acum mai degrabă ai chef de un FaceTime cu prietena ta cea mai bună. Să faci conversație cu cineva care nu te cunoaște în profunzime sună epuizant emoțional.

4 O prietenă a unei prietene de pe social media postează un set de fotografii cu produse din cea mai recentă colecție Fenty și instantaneu începi să ai fantezii legat de un mega jaf ca-n Ocean’s 8 ca să pui și tu mâna pe ele.

5 Îți faci planuri de răzbunare pentru inamicii periculoși… pe care-i aveai în clasa a 8-a. Deși în prezent aveți toți 30 de ani.

6 Ți-ai petrecut mai mult timp alegând costumația de Halloween și punând-o la punct în detaliu, decât ai petrecut pentru a selecta outfitul pentru interviul de angajare sau rochia de mireasă.

7 Pe o scară a nivelului de „juicyness”, grupul tău de Whatsapp cu fetele se află în momentul ăsta mai sus decât orice revistă de scandal.

8 Ai luat în mână telefonul cu intenția de a seta alarma pentru a doua zi, dar, cumva, ai ajuns fără să îți dai prea bine seama pe profilul de Insta al fostei fostului tău.

9 Toți prietenii tăi din zodia Scorpion țin să te anunțe că a început sezonul Scorpionului. E timpul să planifici o petrecere pe Zoom!

Nu neapărat doar pentru Scorpion, deși, cum ziceam, noi suntem cei mai tari, citește și Horoscop erotic: compatibilități, zone erogene, puncte tari și puncte slabe.

Foto: Unsplash.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.