Horoscop luna iunie 2018

By  | 

Vă invităm să aflăm cum sunt astrele aşezate în luna iunie:

Gemeni

Vara asta va fi epică… atâta vreme cât ai grijă de aspectul financiar până pe data de 5. Luna Nouă de pe data de 13 te va face să te simți o Geamănă în toată regula, ceea ce înseamnă că vei simți nevoia acută de a călători! Fă planuri de călătorie care includ conectarea cu vechii prieteni. Cineva special îți va da fluturași în stomac când Venus i se opune lui Marte pe data de 21.

Pe parcursul anului: Care-i graba? Mintea ta gonește cu viteza luminii, însă acum e vremea să încetinești și să gândești strategic — mai ales în sectorul profesional. Așteaptă-te la romantism pasional în iulie și la un succes memorabil în noiembrie.

Bărbatul Gemeni

Geamănul e în mișcare continuă. Îi place să fie ocupat, mai ales dacă ești alături de el. Bun venit la bord! Nu vrei să ratezi toate acele călătorii minunate pe care le puteți face împreună.

Rac

Lasă deoparte romanul acela erotic, pentru că viața ta amoroasă reală va fi chiar mai hot de atât! Ai ezitat destul, așa că îndrăznește să faci o mișcare. Discursul tău va fi fermecător odată ce comunicativul Mercur se mută în semnul tău pe data de 12. Să spui ceea ce simți te va ajuta să descoperi acea conexiune romantică profundă pe care ai așteptat-o dintotdeauna — cel mai probabil, în jurul datei de 27.

Bărbatul Rac: Wow! Luna asta e chiar comunicativ. Vorbește despre tot ceea ce simte, și asta include și relația voastră.

Leu

Aura ta este magnetică! Pretendenții și prietenii deopotrivă vor roi în jurul tău luna aceasta. Venus, planeta iubirii, își face vizita anuală în semnul tău pe data de 13, așa că de atunci și până pe 9 iulie, viața ta sexuală va fi explozivă. Ia-ți o rochie nouă pe 21 — vor ieși scântei cu cineva special.

Bărbatul Leu: Îi place să iasă din ce în ce mai mult în oraș. Dacă te părăsește pe canapea, e timpul pentru o discuție serioasă.

Fecioară

Ești pregătită să ai parte de o victorie importantă. Toată munca pe care ai depus-o în ultima perioadă îți va aduce oportunități uriașe când Luna Nouă apare în peisaj, în jurul datei de 13. Analizează-ți opțiunile ca să te asiguri că alegi cel mai mare premiu. Apoi relaxează-te un pic — mergi într-o excursie cu fetele și bucurați-vă de un rosé. Pe data de 27, oriunde ai fi, cineva sexy te așteaptă.

Bărbatul Fecioară: Tipul ăsta depăsește obstacole majore pentru a obține ce-și dorește. Admiră-l și fii alături de el.

Balanță

E perioada aceea a anului când poți începe să bifezi cele mai arzătoare dorințe de pe lista ta. Începe să călătorești — te vei simți minunat explorând un loc pe care nu l-ai mai văzut niciodată. Vei avea chef de sărbătorit după ce primești niște vești bune la serviciu în jurul datei de 5. Cea mai mare comoară a ta sunt prietenii adevărați, care te vor încuraja și vor sărbători alături de tine. Organizează o cină de recunoștință pe 23.

Bărbatul Balanță: Are nevoie de o schimbare de scenariu cât mai repede posibil. De ce nu plecați împreună undeva?

Scorpion

Lucrurile încep să capete sens. Acceptă orice ocazie de a evada, pentru că vei avea nevoie de noi perspective în a doua jumătate a lunii, și e bine să ai mintea odihnită și fresh. Pe data de 21 vei primi vești care îți vor oferi mai multă claritate. Dacă viața ta personală e în dezordine, rezolvă problemele în jurul datei de 26, când asertivul Marte intră în retrograd.

Bărbatul Scorpion: Cel mai probabil va avea nevoie de timp petrecut singur, dar nu-ți face griji — se va întoarce la tine.

Săgetător

Te-a cucerit febra vacanței, iar energia ta atrage pe toată lumea. Sezonul distracției și al flirturilor fierbinți a început! Un pretendent anume va străluci în mulțime când Luna Nouă apare pe data de 13. Asigură-te mai întâi că sunteți… pe aceeași pagină. După 26, când Marte intră în retrograd, vei avea nevoie să reflectezi asupra unor lucruri, așa că nu te închide în tine.

Bărbatul Săgetător: E plin de energie și vrea să facă lucruri surprinzătoare. Va încerca să te convingă să i te alături — nu spune nu!

Capricorn

După o perioadă mai întunecată, ești 100% pregătită pentru vară. Data de 5 aduce finalul unei probleme care te-a stresat luni întregi, ceea ce înseamnă că vei fi mai liberă să te bucuri de distracție și nopți de pasiune. Odată ce Soarele se mută în zona parteneriatelor pe 21, nu vei mai fi singură pentru mult timp… Vei fi ca un magnet pentru cei din jur, mai ales în timpul Lunii Pline de pe 27.

Bărbatul Capricorn: În ciuda schimbărilor sale de dispoziție de la începutul lunii, va fi extrem de afectuos, inclusiv în luna iulie.

Bărbatul Vărsător

Instinctele tale nu dau greș, deci ar fi bine să ai încrede în ceea ce simți! Luna Nouă de pe data de 13 intră în zona iubirii adevărate și a distracției, ceea ce înseamnă că e momentul să faci primul pas către acea persoană specială pe care o placi de ceva vreme. După ce Marte intră în retrograd pe data de 26, vei fi pregătită pentru un nou capitol în carieră.

Bărbatul Vărsător: Lasă iubirea să te domine. E foarte afectuos acum — arată-i la fel de multă iubire.

Pești

Luna aceasta va fi electrică pentru tine! Nu încerca să ascunzi fluturașii aceia din stomac — în special pe data de 5. Toată iubirea de care ai parte îți va aduce încrede de sine și creativitate. Când întâlnești un obstacol la muncă pe data de 21, concentrează-te pe rezolvarea problemei — și pe nu găsirea vinovaților — pentru a câștiga timp.

Bărbatul Pești: I-ai „descuiat” inima. Veți avea o vară efervescentă, plină de romantism!

Berbec

Ai o grămadă de lucruri pe cap și nu te descurci deloc rău cu echilibrul. Așa că fii și mai echilibrată în jurul datei de 5, când ai nevoie să iei decizii înțelepte, obiective. Soarele se mută în zona domestică pe 21, deci dacă te-ai gândit să te muți, fă-o! Odată ce planeta ta, Marte, intră în retrograd pe 26, fă un pas înapoi și reflectează asupra țelurilor tale.

Bărbatul Berbec: E destul de confuz și are nevoie de înțelepciunea ta pentru a-și găsi direcția.

Taur

Înceacă să îmbrățișezi schimbarea. Dacă se întâmplă să cunoști un tip atrăgător, acționează cu precauție, pentru că e posibil să nu fie ceea ce pare. Când Planeta ta, Venus, se mută în zona domestică pe data de 13, organizează o petrecere acasă, alături de cei mai dragi prieteni. O casă curată și luminoasă te va ajuta să faci față provocărilor profesionale care te asaltează pe 27.

Bărbatul Taur: E deschis, dar se sperie cu ușurință. Propune-i aventuri mai… blânde.

Traducere și adaptare: Teodora Tîrcă

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *