HOROSCOP: Cum să te machiezi în funcție de zodie

Nu ieși din casă fără să consulți un horoscop… sau fără să te machiezi! Iată cele mai hot look-uri de podium inspirate din cele patru elemente ale zodiacului. Am citit în stele că vor urma machiaje senzaționale în viitorul tău apropiat :).

CITEȘTE ȘI: Horoscop zilnic

Semne de aer

Zodia ta: Gemeni, Balanță,Vărsător

machiaj dupa horoscop

Copiază look-ul: Alungă monotonia conturând cu un tuș  alb toată pleoapa superioară, până la sprâncene. Umple forma cu același tuș sau cu fard cremă alb, creând codițe în extremități. (Varianta mai subtilă: conturează pleoapa mobilă și estompează cu degetele). Aplică un balsam de buze incolor pe buze și pe pomeți pentru a crea un efect futuristic.

 

 

Semne de pământ

Zodia ta: Taur, Fecioară, Capricorn

machiaj horoscop

Copiază look-ul: Așterne nuanțe neutre pe pleoape – bronz pe toată suprafața, auriu în colțurile interne și maro în pliurile ochilor – apoi fă-le să se îmbine. Mimează efectul și pe unghii pictând dâre imperfecte de auriu, bronz și cupru.

 

 

Semne de foc

Zodia ta: Berbec, Leu, Săgetător

Vanessa Seward bbt F15 009

Copiază look-ul: Conturează pleoapele de sus și cele inferioare cu un fard sau creion gros negru cremos (e mult mai ușor de aplicat), apoi aplică pe buze un ruj roșu-oranj, conturând mai întâi cu vârful ascuțit al rujului (în loc de creion), apoi umplând cu partea plată.

 

 

Semne de apă

Zodia ta: Rac, Scorpion, Pești

machiaj horoscop

Copiază look-ul: Creează acest efect de ombré orizontal aplicând un fard cremă în nuanța bronzului pe pleoapele mobile, apoi un albastru electric între colțurile interne și centrul ochilor. Asortează-ți machiajul cu o manichiură marină de-un albastru infinit; e în super-vogă în acest sezon.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.