Horoscop chinezesc 2019. Ce ne aduce anul Mistrețului?

Potrivit calendarului tradițional chinezesc, la începutul lunii februarie intrăm în anul Mistrețului, care promite a fi ceva mai bun decât anii anteriori.

Ce ne aduce anul Mistrețului?

Mistrețul este considerat un semn masculin format din apă yang (tulpina principală) și lemn yang (tulpina ascunsă). Se crede că Mistrețul are o energie puternică care va dicta desfășurarea evenimentelor din anul 2019, mai ales prin modul în care interacționăm cu cei din jur.

Principalele calități ale Mistrețului sunt sinceritatea, disciplina, galanteria, voluptatea și ordinea, iar defectele includ materialismul, nesiguranța, lenea, mânia și încăpățânarea.

Astfel, 2019 poate fi un an propice pentru deschiderea unei afaceri noi, promovări în carieră sau noi colaborări profesionale, care pot aduce sume importante de bani. Cu alte cuvinte, chiar dacă manifești unul sau mai multe dintre defectele Mistrețului (în acest caz materialismul), poți atinge succesul, mai ales dacă ești influențată și de calitățile sale, cum ar fi ordinea și disciplina, care te pot ajuta să te concentrezi mai bine și să evoluezi.

În același timp, sinceritatea și galanteria pot îmbunătăți relațiile interpersonale, iar 2019 poate fi un an plin de prietenie, dragoste și fericire. În acest caz, ar fi bine să nu devii încăpățânată, pentru că acest defect poate deteriora relațiile cu cei dragi.

De asemenea, va trebui să fim mai atente la sănătate și siluetă, mai ales dacă simțim că devenim mai leneșe. Nu trebuie să dai vina pe Mistreț dacă renunți la abonamentul la sală!

Ce zodii vor fi avantajate în anul 2019?

Mistrețul va trimite energie pozitivă în special pe persoanele născute în zodiile Capra, Iepure și Tigru. Dacă faci parte din ele, te poți aștepta la îmbunătățirea carierei, dar și a situației sociale. În plus, relațiile romantice vor avea și ele de câștigat.

Pentru a avea mai mult noroc în 2019, specialiștii recomandă culorile roșu, violet, galben, portocaliu, verde, maro, bej, cărămiziu și fucsia. De evitat sunt negru, bleumarin, albastru, alb, auriu și argintiu.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.