HOROSCOP: Cadouri după zodie – CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Alegerea unui cadou se poate dovedi extrem de dificilă uneori, fiindcă niciodată nu poți ști exact gusturile cuiva. Și dacă te-ai lua după horoscop?

CITEȘTE ȘI: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator

CAPRICORN
Pentru capricorn, fire pretențioasă și ambițioasă, trebuie să alegi chestii practice, nu neapărat și utile (lor le „trebuie” tot ce poate face ceva în locul lor, fie că e vorba de bucătărie sau entertainment). E valabil pentru ambele sexe…

HOROSCOP – FRUMUSEȚE PENTRU ZODIA TA:
Culorile inspirate de natură sunt preferatele femeii Capricorn. Poartă pe pleoape (sau pe unghii) verde închis, nuanţe pământii sau ruginii, iar dacă te decizi să laşi la o parte pentru un timp atitudinea aceea rezervată, alege un machiaj îndrăzneţ: ochi conturaţi cu negru ca tăciunele şi buze asemeni căpşunilor coapte. Cât despre parfum, e de înţeles că ţi se va potrivi orice înseamnă… natură!

VĂRSĂTOR
Hainele, accesoriile și cosmeticele merg la inima Vărsătoarelor. Nu trebuie să-ți faci griji că nu ar avea la ce să le poarte, ei sunt firi creative și vor găsi imediat o combinație fericită.

HOROSCOP – FRUMUSEȚE PENTRU ZODIA TA:
Albastru, verde şi mov vei găsi mereu în trusa Vărsătoarelor. Foloseşte-le cu încredere, căci sunt culorile zodiei tale! Din fericire, te bucuri de ten şi păr „ascultător”, deci nu-ţi va fi greu să-ţi găseşti produsele de îngrijire care să funcţioneze. Îndemânarea specifică zodiei se manifestă din plin la capitolul frumuseţe, în special în machiaj şi coafură. Pune în continuare preţ pe odihnă, cheia frumuseţii. Fire romantică, femeii Vărsător i se potrivesc parfumurile dulci, cu note gurmande, care amintesc de delicatesele dintr-o cofetărie de lux, ori cele romantice, cu accente de fructe.

PEŞTI
Peștilor le mergi la suflet cu un set de pictură sau vreun kit „do-it-yourself”, fie că e vorba de asamblarea unui ceas sau a unui obiect mic de mobilier. Dacă ai o prietenă în „Pești”, mergi la sigur cu o paletă de farduri de pleoape.

HOROSCOP – FRUMUSEȚE PENTRU ZODIA TA:
Tema acvatică poate fi preluată în întregul tău program de frumuseţe: foloseşte farduri nuanţe de bleu sau care bat în „ape”, gloss-uri orbitoare, coafuri „beach-style” şi creme super-hidratante (tenul tău tinde să fie mai uscat). Deşi eşti o fire timidă, e greu să nu te faci remarcată, graţie puterii de atracţie specifice zodiei. Tenul femeilor din zodia Peştilor tinde să fie mai palid, deci ai nevoie de bujori în obraji.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.