HOROSCOP: Cadouri după zodie – BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR

Alegerea unui cadou se poate dovedi extrem de dificilă uneori, fiindcă niciodată nu poți ști exact gusturile cuiva. Și dacă te-ai lua după horoscop?

CITEȘTE ȘI: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Capricorn, Varsator, Pesti

BALANŢA
Parfumuri clasice, piese vestimentare conservatoare, și totuși șic, poșete retro… asta ai putea să-i dăruiești unei femei balanță. Dacă e bărbat, sigur e un tip ordonat și meticulos, deci te poți orienta la chestii practice, de folos prin casă (un suport de vinuri?).

HOROSCOP – FRUMUSEȚE PENTRU ZODIA TA:
Deşi preferi un look cât mai discret, trusa ta de farduri trebuie să conţină roz, albastru pastel şi neapărat irizaţii multicolore (ce zici de un lac de unghii cu particule multicolore sclipitoare?), precum opalul. Ar trebui să fii ceva mai convinsă de frumuseţea şi graţia ta, nu crezi? Eşti o tipă elegantă, e drept, dar ai putea trece la următorul nivel, să porţi machiaje mai pronunţate şi coafuri non-conformiste. Iar ca parfum, trebuie neapărat să încerci unul cu note de mosc ori unul condimentat.

SCORPION
Deși sunt persoane calme, „scorpioanele” se bucură ca niște copii la aproape orice cadou, dar produsele de machiaj chiar le încântă peste măsură. Pentru bărbatul scorpion, poți alege un set de instrumente de scris.

HOROSCOP – FRUMUSEȚE PENTRU ZODIA TA:
Aproape ca n-ai nevoie de machiaj, atât de bine conturat este chipul tău! Poţi merge încrezătoare la o petrecere de fiţe purtând doar un ruj roşu sângeriu pe buze şi genele definite cu mascara, şi desigur un parfum „energic”, la fel ca tine. Stai la fel de bine şi în ceea ce priveşte corpul, nu-i aşa? Picioarele sunt o zonă cheie la Scorpioni, aşa că trebuie să le acorzi o atenţie sporită (să nu-ţi lipsească loţiunile pentru fermitate, autobronzantele şi cremele parfumate şi sidefate).

SĂGETĂTOR
Sclipici, mult sclipici… n-ai cum să dai greș cu un cadou care strălucește, că e ojă, poșetă sau obiect vestimentar. Pentru bărbați însă, un gadget nou sau un puzzle captivant ar fi mai mult decât nimenrite.

HOROSCOP – FRUMUSEȚE PENTRU ZODIA TA:
Săgetătoarele pot fi lideri de opinie şi în ceea ce priveşte frumuseţea, deci pot oricând impune un trend fără prea mult efort. Culori recomandate: turcoaz şi purpuriu. De fapt, tot ce poartă e cool, indiferent că e vorba de un machiaj invizibil sau „smoky eyes” şi buze roşii. Bonus: au un ten extrem de prietenos. Pune accent pe podoaba capilară, întrucât are un rol foarte important în jocul seducţiei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.