Gemeni (22.05 – 21.06)

By  | 
  • Culori: portocaliu, galben, visiniu
  • Zona de interes: bratele, mainile
  • De nelipsit: bratari, butoni, ceasuri masive, inele, seturi de bijuterii
  • Indrazneste: un mix eclectic de piese bazice cu elemente inspirate din alte culturi
  • Evita: tot ce este anost si iesit din tendinte

Fiecare zi este o aventura pentru gemeni experimentand cu dezinvoltura cat le sta in putinta. Versatil, plin de vitalitate, urmezi trendurile pe jumatate pentru ca te plictisesti foarte repede de orice iti pica in mana. Acest sezon se reinventeaza look-ul scolaresc, care merge la fix cu natura ta usor baietoasa.

Gemenilor le place sa se imbrace si sa accesorizeze iesit din tipare, incat oamenii din jurul lor murmura fascinati de curajul acestor nativi. Altii pot aduce comentarii ce vizeaza esarfa delicata pe care nativa o poarta pe cap, acei pantofi grozavi sau geanta incapatoare pe care o poarta pe umar. Moda nu trebuie sa fie neaparat scumpa, ci doar acel “je-ne-sais-quoi” care sa atraga atentia celor din jur.

Gemenii au in dulap haine pentru orice ocazie, de la interviuri pentru job pana la plimbari pe munte. Adesea, acestia tind spre haine usor de spalat si purtat. Bratarile si cerceii sunt printre accesoriile lor preferate. Gemenii au de asemenea o slabiciune pentru gentile de mana si serviete.

Asemeni Angelinei Jolie, care e si ea Gemeni, ai puterea de a crea un stil simplu dar in acelasi timp dificil de copiat. Contrastul este cheia, deci combina si asorteaza. Zona de maxim interes a zodiei tale sunt mainile, de aceea pune-le in valoare prin inele si bratari.

Esti semnul a doi poli de aceea stii mereu cum sa amesteci extremele producand ceva perfect. Combina piese simple cu elemente aparte. Pastreaza-te casual cu strop de originalitate. Ofera o noua definitie curentului eclectic construind mixuri bizare; poti imbina elemente din diverse culturi.

Abilitatea ta de a impinge lucrurile la extreme poate atrage priviri curioase, dar cu siguranta va fi o sursa de inspiratie pentru restul lumii, dand tonul atitudinilor indraznete.

Vedete nascute in zodia Gemeni: Courtney Cox, Heidi Klum, Nicole Kidman, Natalie Portman, Angelina Jolie, Helena Bonham Carter, Jewel, Alanis Morisette, Venus Williams

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *