Gemeni (20 mai – 20 iunie)

By  | 
  • Trasatura cheie: Curiozitatea
  • Placerea vinovata: Sa iesi in fata

Dintr-o privire:

Tot anul e bine sa ai in cap zicala “bate fierul cat e cald” pentru ca vei fi pusa in fata unor situatii la care ar fi recomandat sa reactionezi rapid!

Ai multe planete in case favorabile, asa ca viata ta nu va cunoaste plictiseala mai deloc.

Prietenii si relatiile sociale iti ocupa timpul in mod placut, rudele si familia par dispuse la a te asculta mai mult decat de obicei, iar partenerul si cariera vor concura in a-ti oferi satisfactii pe masura pretentiilor.

Cariera

Cu Saturn in Balanta, celebra-ti creativitate va fi des testata la job. Ideile ti vor pune la indoiala, ti se vor cere dovezi, sefii doresc sa vada la tine munca serioasa, pe baze strategice si planuri cu bataie lunga, nu planuri si povesti frumoase.

Cu alte cuvinte, te vor femeie de afaceri, gata sa-ti duci viata la birou, sa gandesti in cifre, in strategii de marketing si in alte nebunii de oameni seriosi.

Prin toamna, profita de prezenta Soarelui in Balanta pentru a le aminti foarte clar de ce te-au angajat, care-i treaba ta si cat de bine o faci.

Fii transanta: sefii tai deja stiu ca ar fi o pierdere sa pleci pentru compania competitoare…

Dragoste

Simti o lipsa in viata ta amoroasa si nu stii pe cine sa dai vina. O fi de la partenerul care nu mai e la fel de comunicativ? De la tine care te imparti doar intre amici si job? Sau poate flama iubirii si-a pierdut intensitatea?

Aceste intrebari iti vor marca viata prin Saturn din casa a cincea si-ti vor lasa un gust amar dupa fiecare incercare de discutie.

Cuvintele nu vin prea usor, adevarurile pot fi dureroase uneori, insa e grozav daca fortezi un pic nota si comunici.

Te vei felicita pentru asta in noiembrie-decembrie, cand casa a saptea va musti de planete si te va lasa in voia unor Sarbatori de vis: cu el, cel recucerit, ori cu cineva nou, caruia chiar merita sa-i faci loc in viata ta!

Sanatate

Cu casa a doisprezecea ocupata de Jupiter inca din vara, e bine sa tratezi sanatatea cat mai serios. Cu atat mai mult daca ai probleme recurente legate de gat sau de glandele endocrine.

Totusi, nu uita de casa a opta cu Pluto si evita orice invitatie la nazbatii: cocotatul pe munte, drift-uri sau mersul cu bicicleta!

GEMENI LA MASCULIN

Ce il face irezistibil:
Langa el te vei simti cu adevarat speciala. Se pricepe de minune sa jongleze cu cuvintele si starile asa incat sa te simti norocoasa ca ai dat peste un barbat capabil sa iti ofere senzatia aceea minunata ca intensitatea primei iubiri se poate repeta la orice varsta!

Ce il tenteaza:
Nu-i spune niciodata tot, insala-i asteptarile, si, vorbeste-i necenzurat: e un copil nazdravan pe care trebuie sa-l ademenesti!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *