Fecioara (23 august – 21 septembrie)

By  | 
  • Trasatura cheie: Bunul simt
  • Placerea vinovata: Sarcasmul

Dintr-o privire:

Norocul tau sta anul acesta sub cuvantul lui Jupiter. Aflat in casa a opta si apoi a noua, are grija sa te rasfete la maxim, oferindu-ti cu usurinta lucrurile pentru care, in mod normal, trebuie sa muncesti pe branci.

Vin bani, vin propuneri de perfectionare in afara tarii si vin evenimente care sa te ajute sa iti valorifici potentialul atat la job, cat si in viata emotionala.

La sfarsitul anului te vei simti de parca ai fi coborat dintr-un montagne rousse, putin obosita, insa cu o perspectiva noua asupra lumii.

Cariera

Desi Saturn se afla in casa a doua si nu prea se grabeste sa iti umfle buzunarele cu monetar, vei avea totusi satisfactii la job.

Este posibil ca prin vara sa te decizi brusc sa urmezi un training de perfectionare afara sau poate chiar angajatorii tai sa iti propuna acest lucru.

Pe de alta parte, nici obligatiile de la locul de munca nu sunt atat de mari – o alta pozitie in departament poate sa iti usureze graficul, dar nu si veniturile.

Nu te speria de schimbari! Si nici nu te gandi ca va trebui sa spargi pusculit a ca sa te bucuri de frumusetile vietii! Vor tot veni banuti din surse pe care nu puneai mare baza: o mostenire, oferta de a administra afacerea cuiva sau de a lucra in parteneriat, un noroc chior cazut asupra partenerului si, evident, impartasit si cu tine.

Dragoste

Daca nu ai reusit sa-l pescuiesti pe Fat Frumos cat a stat Jupiter in casa a saptea, inca mai e timp!

Sfarsitul iernii, cand Soarele e in Pesti, promite o surpriza in plan amoros si e posibil ca el sa te surprinda pe tine cu marea cerere.

O alta perioada promitatoare pentru relatia ta este la mijlocul toamnei, cand Soarele si Venus din casa a treia sustin comunicarea in cuplu.

Divergentele dispar daca ai grija sa asortezi celebrele tale critici cu putin umor. Plus un mic joc de roluri, intre profesoara exigenta si elevul neascultator, de exemplu, poate anima atmosfera din dormitorul vostru!

Sanatate

Probleme majore cu sanatatea nu exista, insa adevaratele provocari apar din felul in care iti joci norocul. Risti sa iesi cam sifonata dintr-un accident, tot ce este legat de foc devine teren minat si ar fi bine sa iti stapanesti cheful de viteza sau de experimente-limita!

FECIOARA LA MASCULIN

Ce il face irezistibil:
Cu o sinceritate debordanta, cu un aer usor sarcastic si avand curajul de a spune verde in fata cand ceva nu ii place, va fi ispita maxima a oricarei femei cu instinct de vinatoare!

Ce il tenteaza:
O femeie ca si el! O limba ascutita, o inteligenta brici si un stil ireprosabil. Pentru el nu exista femeia perfecta, insa intotdeauna va fi cu ochii dupa ea! E de ajuns sa vada ca vrei sa fii aceea ca sa nu isi mai ia ochii de la tine!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *