Dicționar Feng Shui – obiecte de decor pentru locuința ta

Feng Shui studiază fluxul și mișcarea energiei într-un spațiu și îl îndrumă pentru a oferi cel mai mare beneficiu ocupanților. Scopul său este de a obține un echilibru în spațiul unde locuim și lucrăm, de a maximiza potențialul de succes în toate domeniile vieții.

Dacă vrei să îți amenajezi casa potrivit principiilor Feng Shui, nu trebuie să treci cu vederea obiectele de decor. Iată care sunt cele recomandate.Acvariu

Apa este „vehiculul” comerțului și, implicit, al bogăției. Nu așeza acvariul în interiorul sau în fața unei băi sau a unui dormitor (astfel faci exces de yin), nici în bucătărie (apa stinge focul). Cea mai bună poziționare a sa e deasupra nivelului pieptului – să nu privești la el de sus în jos. De asemenea, numărul peștilor trebuie să fie 9 (simbolul vieții lungi) sau multiplu de nouă.

Antichități

Înainte de a aduce în casă un obiect vechi, ține-l cel puțin trei zile la purificat afară, în vânt, apă, sare, soare sau sunete cristaline de clopoței. Evită să achiziționezi măști mortuare sau obiecte care provin din morminte, temple etc.

Clopoței

Sunetele clopoțeilor activează energia yang asociată cu norocul și bogăția. Leagă unul sau trei clopoței cu o panglică roșie de clanță sau deasupra ușii de la intrare.

Statuete Buddha

Dacă sunt plasate în diagonală față de ușa de intrare, aceste statuete aduc putere și onoare.

Cristale

Dacă ai achiziționat un cristal nou, acesta va trebui bine curățat din punct de vedere energetic; se șterg astfel amprentele celor care l-au atins înainte. Ține-l sub jet de apă rece sau într-un bol ceramic cu apă de mare, apă de ploaie cu sare sau aghiazmă. Reîncărcarea cu energie se face ținând cristalul la lumina lunii, oricât vrei. Atârnă două cristale în forma de inimă în dormitor pentru a activa dragostea, căsătoria și relațiile.

Monede

Atrage bunăstarea cu trei monede vechi sau de argint legate cu șnur roșu și atârnate pe partea interioară a ușii principale de intrare. Pe spatele telefonului, lipește 3 monede pentru a activa comunicarea și relațiile.

Tablouri și fotografii

Atârnă picturi cu marea sau fotografii cu cascade și lacuri sau plasează tablouri cu obiecte din metal sau poduri. În spatele biroului, pe perete, plasează un afiș cu un munte sau o pădure – îți va aduce suport și susținere în muncă. O poză cu o țestoasă care înoată aduce succes în afaceri și viață lungă. Afișează diplome, recompense, trofee care vor atrage faima și norocul, dar nu afișa poze cu războaie, persoane decedate sau triste, nici tablouri cu animale fioroase, împăiate sau moarte. La birou, e foarte bine să expui în spatele tău un poster cu un munte sau o pădure – simbolizează suport și susținere în afaceri.

 

Citește și: Casă mai pozitivă cu ajutorul Feng Shui 

Citește și: 5 greșeli Feng Shui pe care le faci fără să îți dai seama 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.