Destinaţia de vacanţă ideală în funcţie de zodia din horoscop

Alegerea următoarei călătorii poate să pună o problemă destul de mare pentru orice persoană care iubeşte vacanţele, adică pentru oricine.

Să fie o vacanţă într-un loc călduros, care să ofere relaxare pe o plajă pustie, sau să fie o vacanţă la ski? Să fie un simplu city break sau o desfătare culinară într-un loc inedit? Cu siguranţă, opţiunile sunt nenumărate. Din fericire, pentru toţi cei care sunt nehotărâţi, însă cred în horoscop, există o serie de recomandări.

Atât în cărţile de horoscop chinezesc 2018, cât şi în cele de zodiac european, pot fi găsite o mulţime de asocieri legate de horoscopul zodiei şi de destinaţia turistică perfectă. Tocmai de aceea, cei de la horoscop.onlines.ro au redactat o listă cât se poate de interesantă, care conturează foarte bine destinaţia de vacanţă în funcţie de semnul zodiacal sub care a fost născută fiecare persoană.

Care este destinaţia perfectă în funcţie de zodie?

Berbecul – În cazul berbecilor, lucrurile sunt ceva mai diferite. Acest semn zodiacal conturează o personalitate îndrăzneaţă, energică şi impulsivă. Tocmai de aceea, vacanţa perfectă a unui berbec este în natură, cu un strop de adrenalină în vene. Peisajele spectaculoase din Islanda sau din Alpii Francezi şi Italieni poate să reîncarce bateriile berbecilor. Dacă sunt introduse şi câteva sporturi extreme în peisaj, cu atât mai bine.

Taurul – În ceea ce priveşte taurul, lucrurile sunt clare. Toţi taurii iubesc arta, aşadar, muzeele sunt magnetizante pentru ei. Dacă se ia în calcul şi faptul că taurii sunt romantici, vacanţă alături de partener într-un oraş plin de cultură este mai mult decât perfectă. Parisul poate să fie un astfel de oraş, în condiţiile în care are o mulţime de muzee şi o istorie care poate să lase orice vizitator cu gura căscată.

Gemeni – Vacanţele gemenilor trebuie să se bazeze pe comunicare. Orice nativ din această zodie va dori să cunoască oameni noi şi să descopere locuri noi. Un oraş cosmopolit, cu foarte multe opţiuni de petrecere a timpului liber pentru gemeni este Londra. Aici pot fi găsite o mulţime de muzee şi de expoziţii de artă, dar şi spectacole de teatru, cluburi şi alte locuri în care se poate socializa. Evident cea mai bună variantă de socializare în Londra este în barurile englezeşti care au ajuns să aibă un renume mondial.

Racul – O altă zodie cu înclinaţii artistice este racul. De regulă, nativii din această zodie iubesc să călătorească cu familia, aşadar, vacanţa perfectă pentru un rac este cu mama şi copilul, soţul sau soţia, bunica, bunicul, tatăl, căţelul şi purcelul. Racii caută întotdeauna relaxarea, dar şi cultură, aşadar, o combinaţie între plajă, istorie, peisaje inedite, mâncăruri delicioase şi muzee este perfectă. O astfel de combinaţie poate să fie găsită în Lisabona.

Leul – Pentru lei, călătoria este un adevărat stil de viaţă. Practic, orice destinaţie nouă este perfectă pentru nativul acestei zodii. Destinaţia perfectă este cea care oferă cea mai mare diversitate de activităţi ce pot fi făcute, aşadar, tot Parisul sau Londra sunt locurile în care ar trebui să aterizeze cel mai des un leu.

Fecioară – În cazul fecioarelor, lucrurile sunt puţin diferite. De regulă, acestea se rup destul de greu de viaţă de zi cu zi, aşadar, o vacanţă poate să vină destul de rar. Tocmai de aceea, trebuie să fie perfectă. Fecioarele iubesc mâncarea delicioasă şi natura, aşadar, orăşelele mici din Alpii Elveţieni ar putea să fie mai mult decât atractive.

Balanţa – Nativii din zodia Balanţei sunt inteligenţi, diplomaţi şi foarte echilibraţi. Aceştia iubesc vacanţele, însă doar dacă sunt alături de toţi prietenii pentru a avea cu cine comunica şi evident, pentru distracţii. O balanţa se va simţi în largul ei dacă este în legătură cu cele mai discrete părţi ale istoriei şi dacă descoperă locuri noi, nevizitate de foarte multă lume. O destinaţie ideală, spre exemplu, poate să fie Cinque Terre, cu o mulţime de restaurante inedite, cu peisaje impresionante şi cu acel element inedit, atât de atractiv.

Scorpionul – Lider înnăscut, scorpionul obişnuieşte să fie mereu în priză, aşadar va fi greu de convins să meargă într-o vacanţă. Atunci când o face însă, îşi doreşte aventură. Scorpionii sunt curajoşi, energici şi îndrăzneţi, aşadar vor prefera destinaţiile misterioase. Un oraş perfect pentru un scorpion poate să fie Burano din Italia, care deşi nu este foarte cunoscut, este vibrant şi interesant

Săgetătorul – O altă zodie plină de energie şi curaj este Săgetătorul. Nativul Săgetător adoră, însă, să călătorească. Spiritul de aventura îi poate duce pe săgetători în locuri îndepărtate, cum ar fi Madagascarul care oferă o combinaţie inedită de flora şi fauna unică şi de plaje, păduri şi aventuri.

Capricornul – Patagonia poate să fie destinaţia ideală pentru un capricorn, deoarece este o destinaţie care are nevoie de oameni disciplinaţi. Din fericire, capricornii sunt atât disciplinaţi cât şi foarte ambiţioşi şi pragmatici, aşadar, o astfel de destinaţie poate să ajute nativii din această zodie să îşi depăşească limitele şi să genereze amintiri cu adevărat de neuitat.

Vărsătorul – Un vărsător care are buget suficient va fi într-o călătorie continuă. Este o persoană aventurieră care iubeşte independentă, aşadar, sunt şanse mari să călătorească singur. Dorinţa de libertate poate să fie satisfăcută de oraşe precum Abu Dhabi din Emiratele Arabe. Este o zonă în care nu este timp pentru plictiseală iar o vacanţă poate să contureze amintiri de neuitat.

Peşti – Nativii din zodia peşti sunt persoane visătoare, dornice de a explora lucruri noi şi inedite. Aceştia iubesc vacanţele în care să se regăsească, aşadar, vor fi foarte încântaţi de o călătorie în care să fie singuri şi să intre în contact cu emoţiile lor. Una dintre destinaţiile perfecte pentru aceasta zodie este Marocul, o ţară cu o cultură incredibilă şi cu o mulţime de locuri cu un ambient perfect pentru relaxare, cum ar fi Marrakesh, cu grădini botanice atractive şi cu arome şi miresme perfecte, care apar de peste tot.

Evident, orice destinaţie poate să ofere elemente plăcute pentru orice zodie, însă pentru cei lipsiţi de inspiraţie, aceste destinaţii prezentate vor fi mai mult decât atractive.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.