De ce tip de bărbați te îndrăgostești în funcție de zodie

Știai că zodia în care te-ai născut te poate face să te simți atrasă de anumiți bărbați? Iată de ce tip de bărbați te îndrăgostești în funcție de zodie.

Știm deja că fiecare zodie are anumite caracteristici, deci nu este de mirare că femeile născute într-o anumită perioadă se pot îndrăgosti de același tip de bărbat. Astrologul Aurora Tower ne dă mai multe detalii în acest articol.Femeia berbec se îndrăgostește de obicei de bărbați grijulii, charismatici, în mare parte pentru că și ea este așa. Din păcate, uneori partenerul vrea să se apropie prea mult de tine, însă tu ai nevoie și de puțină intimitate.

Ce cariera ti se potriveste in functie de zodie?

Femeia taur este atrasă în general de bărbații pasionali, hotărâți, care susțin cu tărie ceea ce cred. Totuși, se știe că femeile taur sunt foarte încăpățânate, deci partenerul tău ar face bine să știe când să lase de la el, dacă vrea să păstreze un echilibru în relație.

Femeia gemeni caută bărbați cu simțul aventurii, cărora le place să riște. Dacă sunt mai liniștiți, în schimb, vor fi nevoiți să învețe cum să țină pasul cu tine.

Femeia rac este foarte sentimentală, deci are nevoie de un bărbat care să îi oferă stabilitatea emoțională de care are nevoie. De multe ori, se pot îndrăgosti de colegi de muncă.

Femeia leu caută bărbați inteligenți și creativi, care te vor inspira pe tine, dar și pe cei din jur. De asemenea, vrei ca partenerul să arate ca scos din reviste.

Cum seduci un barbat in functie de zodie

Femeia fecioară își dorește un partener cu calități artistice și care să aibă grijă de ea. Din păcate, uneori se îndrăgostesc de persoane nepotrivite, care le fac să sufere.

Femeia balanță are nevoie de un bărbat încrezător, curajos și plin de energie. Îți place mai mult să fii tu abordată de unul decât să faci primul pas.

Femeia scorpion este atrasă în special de bărbații răbdători, cu spirit practic, care să le stea alături cât mai mult timp.

Femeia săgetător se îndrăgostește de bărbați deschiși la minte și inteligenți, care au și simțul aventurii.

Partenerul de sex perfect pentru fiecare zodie

Femeia capricorn caută un bărbat sensibil, loial și care să îi ofere afecțiunea de care are nevoie. Pentru că lucrezi foarte mult, ai nevoie de un bărbat în care poți avea încredere, chiar dacă nu vă vedeți atât de des.

Femeia vărsător este visătoare și se îndrăgostește de bărbați sensibili și curajoși, dorindu-și propriul Făr Frumos pe cal alb.

Femeia pești caută bărbați cu multă cultură generală, serioși, care să îi ofere stabilitate.

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.