Cum îți afectează echinocțiul de toamnă horoscopul

Echinocțiul de toamnă are loc sâmbătă, 22 septembrie, și marchează oficial începutul toamnei. Duratele orelor de zi și a celor de noapte vor fi egale, însă de duminică nopțile vor deveni din ce în ce mai lungi și, ca să cităm Game of Thrones… Winter is coming.

În timp ce începerea sezonului rece nu ne bucură prea mult, echinocțiul de toamnă este de asemenea și un moment de eliberare, spune Donna Page, astrolog profesionist cu diplomă în psihologie de consiliere. Este o oportunitate bună de a scăpa de toate cele vechi înainte de primăvară.Acest echinocțiu de toamnă are loc când soarele întră în Balanță, spune Page, care este un semn despre relații, corectitudine, dreptate și bunătate. Cu alte cuvinte, este cea mai bună perioadă din an pentru a face bilanțul vieții sociale și a găsi un echilibru în relații.

Mercur, planeta de comunicare, este cu soarele în aceași timp cu echinocțiul, ceea ce va face modul în care comunici cu alții foarte important. Saturn, o planetă de reținere, este de asemenea legată de echinocțiu și te poate face mai diplomată atunci când comunici.

În același timp, Luna este în Pești conectată la Neptun, subliniind partea ta artistică. Vei avea mai multă compasiune față de cei din jur și vei simți un mare impuls de a scăpa de stresul de zi cu zi. Ce-ai spune să te apuci de yoga sau să mergi la un concert de muzică clasică?

Așa cum probabil știi deja, există și un echinocțiu de primăvară (următorul va avea loc pe 20 martie 2019). În timp ce echinocțiul de toamnă poate fi privit ca un proces de a renunța la lucrurile vechi, cel de primăvară este despre creșterea și dezvoltare.

 

Citește și: Ce citim toamna aceasta? Noutăți editoriale 

Citește și: 5 idei ieftine și distractive de toamnă pentru cupluri 

*articol preluat din Woman’s Day (autor: Korin Miller)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.