Compatibilitati sexuale in functie de zodii

1. BERBECILOR le sunt recomandate relatiile cu cei din zodia Leului sau a Sagetatorului. Ei pot face fata apetitului atat de mare al Berbecului pentru sex. Racii si Capricornii sunt total interzisi Berbecului, pentru ca diferentele de temperament nu vor duce relatia nicaieri.

2. TAURUL va face pereche buna cu Fecioarele si cu Capricornii. Toti trei sunt firi conservatoare, iar o viata sexuala linistita va fi mereu pe placul lor. Nu sunt recomandate legaturile cu Lei sau Varsatori, primii pentru ca sunt cu mult mai temperamentali, iar cei din urma pentru ca sunt total absenti.

3. GEMENILOR le va fi cel mai bine alaturi de Balanta sau de Varsator. Balanta va sti sa aiba grija cu schimbarile de comportament ale Gemenilor, iar Varsatorii vor avea grija de latura sensibila. Cele mai proaste alegeri ar fi Fecioarele si Pestii.

4. Scorpionul si Pestii sunt zodii pereche pentru RAC, in pat. Dorintele voastre sunt destul de asemanatoare, asa ca veti sti mai mereu cum sa vi le satisfaceti. Berbecul si Balanta sunt ultimele pe lista compatibilitatilor cu Racii.

5. Pentru LEU, Berbecul si Sagetatorul sunt partenerii potriviti pentru nopti lipsite de plictiseala si de monotonie. Intotdeauna veti avea idei noi de experimentat. Cea mai proasta alegere pentru Lei sunt Taurii si Scorpionii, ceva mai retrasi.

6. FECIOAREI ii sunt recomandati Capricornii sau Taurii. Desi sunteti la fel de conservatori in viata de zi cu zi, Capricornul va reusi sa scoata ce e mai bun din tine in pat, intre voi fiind compatibilitate maxima. Nu este bine sa alegi relatiile cu un Sagetator sau cu un nativ in Gemeni.

7. BALANTELE se inteleg cel mai bine in pat cu Varsatorii si cu Gemenii. Ambele sunt sensibile, dar dornice sa incerce ceva nou. Cea mai proasta idee pentru Balanta este o relatie cu Capricornul sau cu Racul.

8. SCORPIONILOR le va fi cel mai bine in pat cu un nativ din Rac – pentru ca te va tempera – sau cu unul din Pesti – pentru ca iti va ingadui sa te desfasori. Nu iti sunt recomandate relatiile cu Varsatori sau cu Lei, care iti vor taia din avant.

9. Parteneri sexuali ideali pentru SAGETATOR sunt Berbecii si Leii. Ei sunt la fel de extrovertiti si de dornici ca si tine, deci vor sti sa iti faca fata. Niciodata nu incerca o relatie cu Fecioarele, care sunt foarte retrase, sau cu Pestii.

10. Pe CAPRICORNI, Fecioarele si Taurii ii vor face fericiti in pat. Pentru voi este foarte importanta atmosfera, iar potrivirea perfecta dintre tine si Fecioara este deja cunoscuta. Ia-ti gandul de la Balanta si de la Berbec, mult prea agitati pentru tine.

11. Gemenii si Balanta sunt partenerii perfecti pentru VARSATOR. Ei iti pot oferi atentia de care ai nevoie, dar si distractie, chiar si in pat. Cea mai proasta alegere pentru Varsator sunt Taurul si Scorpionul.

12. Pentru o seara fierbinte, PESTILOR le sunt recomandati Racii si Scorpionii. Racul ofera compatibilitatea maxima, pe cand Scorpionul injecteaza doza necesara de adrenalina. Nu este recomandat sa incerci relatiile cu Sagetatori sau Gemeni.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.