Compatibilitatea zodiilor in casatorie

Berbec – Balanta

Fiecare dintre cele doua au calitati si defecte ce le completeaza pe ale celuilalt. Combinate cu echilibrul balantei, pot rezulta intr-o relatie stabila. Balantele sunt comunicative si carismatice, pe cand Berbecii sunt impulsivi si singuratici. Balanta poate aduce si pastra armonia, pe cand Berbecul o poate face sa fie mai aventuroasa. Cei doi au in comun si o puternica atractie sexuala ce caracterizeaza semnele cu polaritate opusa.

Taur – Scorpion

Taurul si Scorpionul reprezinta cele doua jumatati ale unui intreg. Odata ce au stabilit un scop comun, cei doi sunt greu de oprit. Relatia lor este intotdeauna una pasionala, chiar daca oscilaza intre certuri si tandrete. Ambele zodii simt nevoia de siguranta, fapt ce ii determina sa ramana credinciosi partenerului. Scorpionul vede cu ochi buni pragmatismul Taurului, iar acesta apreciaza gelozia Scorpionului, ambii simtindu-se doriti in relatie.

Gemeni- Sagetator

Cei doi formeaza un cuplu spectaculos, mereu dornic de senzatii noi. Pentru ca sunt perfect compatibili vor reusi de fiecare data sa isi rezolve neintelegerile. Pot fi la fel de buni amanti ca si prieteni, Gemenii si Scorpionii trecand cu usurinta peste neintelegeri si fara resentimente. Ei au interese comune dar si un simt al competitie foarte dezvoltat. Totusi, nu vor avea probleme in a stabili cine ramane in umbra si cine culege laudele.

Rac – Capricorn

Ambii sunt orientati catre viata de familie. Amandoi stiu sa isi urmareasca interesele, iar relatia va rezista daca vor stii sa se adapteze unul celuilalt. Atat Racii cat si Capricornii sunt zodii introvertite, dar Capricornul poate stabiliza viata sentimentala a Racului. Relatia lor va deveni mai solida cu trecerea timpului. Pentru ca gandesc la fel, ei isi pot forma impreuna o familie.

Leu – Varsator

Relatia dintre un Leu si un Varsator este mereu alerta si creativa. Fac o echipa buna impreuna si sunt mereu interesati de noutate. Cei doi au o admiratie reciproca. Ei lucreaza foarte bine impreuna, reusind sa isi perfectioneze ideile. Leul ii ofera Varsatorului increderea de care are nevoie pentru a-si valorifica creativitatea. Impreuna pot realiza cu mult mai mult decat ar face-o separat. Amandoi sunt loiali si devotati.

Fecioara – Pesti

Zodii total diferite, Fecioara si Pestii vor forma echilibrul perfect. Fecioara va reprezenta punctul de echilibru al relatiei. Desi scopurile lor in viata sunt diferite, firile lor tolerante si intelegatoare ii vor ajuta sa isi canalizeze energiile intr-un scop comun, fapt ce va duce la o relatie reusita. Datorita influentei planetelor, comunicarea dintre cei doi este foarte buna. Conflictele dintre ei apar rar si, de obicei, se rezolva imediat, pentru ca ambii stiu sa faca compromisuri.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.