Cele 12 zodii si 12 trasaturi sexy

Acesta nu este un horoscop tradiţional, ci un ghid COSMO al celor 12 zodii şi 12 trăsături sexy. Citeşte mai departe!

Sigur că reţeta perfectă a unei relaţii nu stă doar în zodia partenerilor, ci în compatibilitatea generală a celor doi, dar foarte e interesant să ţinem cont şi de recomandările astrologice pentru cele mai sexy trăsături ale celor 12 zodii:

Berbec

Devotamentul. Oamenii născuţi în zodia Berbec vor să facă totul cu pasiune. E posibil să fie puţin cam încăpăţânaţi şi să le placă să dea ordine, dar societatea de azi impune să fii „dotat“ cu astfel de trăsături, nu?

Taur

Capabilitatea. Persoanele Taur sunt determinate să ducă lucrurile cu brio la bun sfârşit. Aceştia adoră să trăiască bine şi din plin, dar doar dacă sunt meritele lor 100%.

Gemeni

Isteţimea. Uneori, Gemenii pot fi cam duri într-o conversaţie, dar sunt bine intenţionaţi şi preferă să acţioneze cerebral. Nu te feri de tipii Gemeni, ci fii sigură că îi asculţi cu atenţie – ai ce să înveţi de la ei.

Rac

Impulsivitatea. Ah, programul tău zilnic cu mese fixe, cursuri şi deadline-uri… Ei, bine, cineva născut în Rac poate fi caracterizat de o impulsivitate nativă, de un spirit de aventură înnăscut cu care tu să te completezi de minune. Cool !

Leu

Rafinamentul. Zodia Leu este inclusă de mulţi astrologi în primele trei cele mai bune zodii, ţinându-se cont de trăsăturile de caracter cu care se spune că ar fi înzestraţi. Tipii „Lei“ sunt şarmanţi, educaţi şi de viaţă, iar asta ne place tare mult!

Fecioara

Agerimea. O minte brici şi o atitudine pe măsură – cam aşa sunt descrise „Fecioarele“. Ele ţin musai să te impresioneze, iar de cele mai multe ori reuşesc. Unii tipi din zodia asta dovedi un fin spirit poetic. Ce romantic!

Balanta

Tandreţea. Balanţele sunt echilibrate, dar uneori pot fi şi nehotărâte, ceea ce îţi cam pune nervii la încercare. Dacă ai cunoscut un tip Balanţă, atunci ştii că probabil e tandru, optimist şi cu un suflet cald. Avem nevoie de mai multe Balanţe, vă rog!

Scorpion

Discreţia. Oamenii născuţi sub acest semn din cercul zodiacal care începe pe 23 octombrie dau dovadă de vitalitate, îndrăzneală, curaj. Îţi place sau nu – cam aşa se pune problema!

Sagetator

Altruism. Alege întotdeauna să te înconjori de oameni generoşi, pentru că îţi pot lumina existenţa! Săgetătorii sunt încrezători în forţele proprii, stăpâni pe ei şi au visuri măreţe. Tipii de acest gen îţi pot oferi un sprijin moral şi emoţional incredibil.

Capricorn

Diplomaţia. Cu o putere de concentrare demnă de laude, prudenţi, dar nu laşi, Capricornii impresionează cu spiritul lor practic şi logica de care pot da dovadă. Bazează-te pe aceşti tipi şi nu o să îţi pară rău.

Varsator

Naturaleţea. Chit că riscă să stârnească o dispută, Vărsătorii sunt neînfricaţi şi îşi susţin, cu argumente, punctul de vedere până în pânzele albe. Dar fără să fie încăpăţânaţi sau fixişti. Din contră, adoptă tot timpul un aer onest şi candid, pentru care se fac atât de iubiţi…

Pesti

Imaginaţia. Această zodie de apă are latura emoţională foarte dezvoltată – iar asta te poate ajuta şi pe tine, într-o potenţială relaţie cu un tip Peşti. Astrologii spun că ei se dovedesc a fi inspiraţi, plini de imaginaţie şi cu o intuiţie pronunţată. Aşa da!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise