Ce spune zodia ta despre viața sexuală

Zodia în care te-ai născut îți poate influența personalitatea și preferințele. Iată ce spune zodia ta despre viața ta sexuală.

BerbecEști focoasă și competitivă! Nu o să dezamăgești niciodată, pentru că, la fel ca orice alt atlet, te dedici 100% și ai niște aptitudine „impresionante”. Nu îți place să pierzi, iar sexul nu face excepție de la această regulă.

Taur

Ahh, nativii din Taur… Iubești să iubești, iar nimic nu poate fi mai frumos decât lumânerele parfumate și uleiurile de masaj pentru a te aduce în starea necesară. Ești prima când vine vorba de săruturi senzuale și sesiuni lungi și romantice de dragoste. Partenerul tău are nevoie de multă enduranță pentru a ține pasul cu tine!

Citește și: 4 semne că partenerul nu e satisfăcut în pat

Gemeni

La fel cum în viață nu îți place să fii previzibilă, nici la pat nu te lași mai prejos. Imaginația ta este cea mai bună armă, așa că trebuie să faci mereu ceva nou pentru a nu te plictsi; serios acum, cine are timp de plictiseală? Nu ești rușinoasă și dai o șansă oricărei fantezii, fie ea ciudată sau prostească. Și știi de ce? Pentru că nu iei lucrurile precum sexul foarte în serios – și până la urmă de ce ai face-o?

Rac

Hey, Miss Pasiune! Ești afectuoasă și sensibilă și nimic nu te excită mai tare decât să provoci plăcere prtenerului. Fiecare sesiune de sex este precum o regăsire spirituală: înainte de a o face trebuie să te conectezi și fizic și mental cu partenerul (și îți iese tot timpul!).

Leu

Îți place să creezi un show, atât în dormitor, cât și în afara lui. Știi ce să faci si de multe ori poți să intimidezi foarte ușor. Ai grijă doar să nu frângi prea multe inimi.

Citește și: Faci prea mult sex?

Fecioară

Ești frumoasă și dulce și nu te joci când vine vorba de sex. Știi exact ce vrei și cum vrei să se întâmple acel lucru în timpul sexului. Poți fi o perfecționistă, așa că dacă nu îți place ceva, vei trece repede la altă idee, înainte să fii dezamăgită!

Balanță

Faci sex pentru a te simți bine. Atitudinea ta relaxată îți aduce de foarte multe ori mulți potențiali parteneri! Tu dai ritmul (o lumânare sau alt gest romantic) și noaptea e a ta!

Scorpion

Cea mai seducătoare zodie, ai un vibe erotic foarte ridicat. Senzual ar trebui să fie numele tău mijlociu. Având în vedere ce talent natural al seducției ai, știi mereu cum să impresionezi și cum să primești ce vrei!

Săgetător

Fun and flirty, acesta este stilul tău. Îți place să fii spontană și să încerci lucruri noi. Până la urmă e kinky doar prima dată, nu-i așa?

Citește și: De ce să NU îți fie rușine că folosești jucării sexuale

Capricorn

Capricornii sunt cei mai buni la sărutat (dar probabil știai asta deja). Iar atunci când este vorba de sex, lucruile se aprind și totul devine super fierbinte!

Vărsător

Ești sexy și plină de umor. Iubești să te distrezi și să menții lucrurile cât se poate de fresh pe plan sexual. Dacă cineva nu poate face față personalității tale exuberante, poți să treci fără probleme la următorul. Ai nevoie de cineva care să te înțeleagă și să poată râde alături de tine!

Pești

Ai un suflet sensibil și îți face plăcere să faci sex cu cineva care îți este foarte apropiat (dar asta nu înseamnă că nu ești super pasională!). Natura ta te face o persoană căreia îi face plăcere să își satisfacă partenerul, și nu de multe ori pui nevoie lor în fața alor tale. Ce norocoși!

Tu te regăsești în ce spune zodiacul despre viața ta sexuală?

 

*articol preluat din Cosmopolitan AU (autori: Alexandra Duffy și Shari Nementzik)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.