Ce element este zodia ta și ce spune asta despre personalitatea ta

Cele 12 zodii sunt împărțite în 4 grupuri de câte 3, guvernate de unul dintre cele patru elemente: aer, pământ, foc și apă. Așa cum persoanele născute în aceeași zodie au caracteristici comune, și între zodiile guvernate de același element găsim asemănări.

Pământ (capricorn, fecioară, taur)

Ai o perspectivă practică, științifică, ești realistă, onestă și îți place să faci întotdeuna lucruri utile. Te gândești mult înainte de a lua o decizie, pentru că vrei să fii sigură că este cea bună. Îți place să te simți în siguranță și îți plac schimbările.

Aer (gemeni, balanță, vărsător)

Obișnuiești să iei decizii cu mintea, nu cu inima și ești atrasă de meseriile unde trebuie să îți folosești rațiunea. Uneori, îi enervezi pe cei din jur, dar aceștia știu că au nevoie de tine pentru a le spune ce ar trebui să facă.

Foc (leu, berbec, săgetător)

Ești spirituală, fermecătoare și ambițioasă, fără să te întrebi „e bine să fac asta? fac lumea un loc mai bun?”. Uneori, ai nevoie să fii populară și admirată. Ești ambițioasă și, dacă vrei cu adevărat să faci ceva, cu siguranță o vei face.

Apă (rac, pești, scorpion)

Ești emoțională, romantică și încăpățânată. Te concentrezi pe senzații, motiv pentru care iei decizii mai mult cu inima. Iubești (și urăști) cu pasiune și ești intensă.

 

Citește și: Cum te desparți de cineva în funcție de zodia ta 

Citește și: Ce spune zodia ta despre viața sexuală 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Kerry Ward)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.